UIte aici ceva ce a mers la mine:comporta-te exact ca si cum ai avea o incredere in tine nemaivazuta pana acum.Simte-te bine in pielea ta si cu timpul din actorie se va transforma in realitate.Trebuie sa-ti stii calitatile si sa le pui invaloare.In acest fel ti se vor intampla unele lucruri care chiar iti vor creste increderea in sine si vei scapa de timiditate...o spun din experienta.Cum zice si numele tau.You are the man! Bafta!
Mersi de funda. Sper ca te va ajuta! Eu am reusit prin aceasta metoda.Pe vremea asta acum un an nu eram nici o fractiune din ce sunt acum. Sper sa mearga exact la fel si la tine.Bafta!
Mersi mult!
Fake it 'till you'll make it.
Treptat, cu rabdare si putin ajutor! treptat adica iesi in oras din ce in in ce mai mult cu tot felul de oameni, in felul asta inveti si cum sunt oamenii, k nu-s 2 la fel, cu rabdare, nu grabi lucrurile, lasa-le sa vina! nu accelera procesul! nu fa totul rapid si fuserit! incet si sigur! ajutor din partea prietenilor, vorbeste cu ei sa te ia la iesirile prietenilor lor! totul cu calm, cand esti in fiecare zi in situatii de genu asta cu multa lume langa tine, nevoit sa discuti cu ei, o sa te obisnuiesti! bafta
Fiind deschis cu cei din jurul tau, fa-ti noi prieteni, stai mai mult pe afara!
Trebuie sa fii superficial si indiferent cu ceea ce se intampla in jurul tau, atunci o sa te comporti diferit.
Cu zama de varza. Glumesc, trebuie sa prinzi incredere in tine, sa ai relizari sa participi la activitatile scolare si sa fii mandru de tine pentru ceea ce faci si desigur laudele altora te ajuta foarte mult. Implicate mai mult in activitatile ce te inconjoara si nu le lasa sa treaca pur si simplu pe langa tine. Te ajuta sa ai incredere in tine si automat sa numai fii timid. Cheers.
Sunt baiat, dar mersi.
Cu placere! >
Timiditatea se trateaza cu mult tupeu.Incearca sa fi mai curajoasa, sa stii ca nu ai ce pierde.
Cu o doza de curaj, un speech cat o declaratie de dragoste si un sarut administrat persoanei pe care o simpatizezi. Mult noroc!
In cazul asta cand esti timid/da si lumea din jurul tau isi da seama! Tot ce trebuie sa faci e sa te imbragi in haine care iti da mai multa incredere! Si pe dinauntru eu ascult o melodie care ma face mai puternica si vad ca merge, incearca si tu! Succes!