| Deian1 a întrebat:

Cum vrajesti o fata
PS fara glume si fara lucruri cu... funda

6 răspunsuri:
| nobody88 a răspuns:

Nu exista o formula magica ca in shrek. Asta tine de carisma care o are fiecare. Cum fiecare din noi avem preferintele noastre, asa si cu fetele fiecare isi are propria identitate si propriile gusturi, si ce merge cu o tipa nu merge cu alta, de exemplu tu pentru un anume tip de fete poti fii baiatul perfect cand pentru alta categorie poti fii un baiat obisnuit care nu prezinta interes.

Asa cum si in cazul tau unele fete te atrag altele nu... e pur si simplu asa e viata. Succes.

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns:

Invata voodoo

| bowwow970 a răspuns:

E un fel de vraja te duci la ea si ii zici: uita-te'n ochi mei ochi mei nici o alta parte decat ochi mei! 3, 2, 1! esti in transa! cand te voi mangaia ma vei iubi! iar dupa ce ai zis asta cu o mana ii mangai fata iar cu alta o ti strans de fund
P.S.: astept sa imi spui rezultatul

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru bowwow970):

Un ochi vanat si un dinte lipsa. laughing

| bowwow970 a răspuns (pentru aaaaaaaaaaaaa1234):

HMMM ciudat ultimul om caruia i-am recomandat asta chiar mi-a multumit.a realizat ca nu ar fi putut fi fericit cu o fata care reactioneaza asa agresiv... fata a fost la karate iar baiatul acu 2 saptamani si-a scos mana din ghips...pacat de el ca mai are inca 1 luna pana o sa poata sa vina la scoala

| aaaaaaaaaaaaa1234 a răspuns (pentru bowwow970):

Citeste despre BDSM laughing

Întrebări similare