Voi ajunge sofer pe tir, voi trai singur pana voi muri si ma voi multumi ca am realizat ceva in viata. Vise care vor fi realitate dar in timp se rezolva pas cu pas.
Amice, te vad om in fire si destept, nu face pe cavalerul singuratic, ca e singurul lucru care te face slab. Si apoi mergand pe orice drum obosesti si mai faci o pauza, nu ca pe un drum lung ca viata, ca pe aia obosesti de nenumerate ori, si faci nenumerate pauza, in timp si dimensiune iti vei schimba parerea, poate nu ai o varsta destul de matura, sa fii sofer pe tir e dorinta ta? iti doresc din toata inima atunci, dar nu uita, ca si drumul cu tirul se sfarseste, si atunci unde te intorci? ca dupa cativa ani Tata, Mama dupa drumul lor lung, se pun si ei la odihna, si trebuie sa iti faci si tu o statie, unde te vei opri pentru restul drumului. statia numita Familia, aici ma opresc pentru restul vieti.
Mersi dar eu nu mai am incredere in niciuna, prefer mai bine ca restul lumii sa aiba pe cineva dar in cazul meu e imposibil. Cand se va sfarsi drumul tirului ori vine pensia sau ma bag pe autobuz cat mai pot, cate cazuri nu s-au dat la tv si cati vecini singuri au murit fara nimeni in casa? Eu voi fi un om in plus care moare in acele conditii si nu ma laud ca raman singur eu doar spun cum va fi viata mea.
Sa fiu mereu cu iubitul meu actual. Sa fie sanatosi toti cei dragi mie. Si evident, "ca tot romanu`" BANI ![]()
Dorinta 1: sanatate pentru mine, familie si toti apropiatii mei
dorinta 2: realizare financiara
dorinta 3: inca 1000000 de dorinte
Iubirea,sanatatea si un loc de munca pentru ce se gaseste foarte greu in ziua de azi
Gresit drag tovarasi, Munca totdeauna gasesti, bani primesti cam rar, si aia putini abia ti-se da.
Da ai foarte mare dreptate. dar asta e realitatea. trebuie sa o acceptam asa cum e.
De primit primesti salariul numai ca e mic la noi in tara si difera de postul de munca care il are fiecare, functia, etc.
Bine inteles. mersi ca esti de acord
Prima mea dorinta ar fi : sa am un inel care imi indeplineste orice dorinta, a doua dorinta ar fi sa nu imi poata lua nimeni inelu si a treia dorinta ar fi sa nu isi mai poata nimeni dori ceva de genu dorintei mele
Pai... 1. Sa fiu bogat! 2. Sa am viata vesnica si sanatate multa! 3. Sa am o inteligenta ca sa pot folosii banii de la dorinta 1. in scopuri utile...
Sanatate,destui bani ca sa pot sa calatoresc prin diverse tari, dar nu prea multi ca sa nu vina fiscul sau mai stiu eu cine si as vrea sa descopar Atlantida.
RAY întreabă: