As sta oleaca acolo cumintica sa imi adun gandurile, i-as spune lu nenea violator sa ma lase in pace, iar daca incearca obraznicii cu mine cu siguranta ca m-as supara p el, i-as trage o palma si as pleca acasa!
I -aș da acelui violator o pastilă ciocolax, să se c@ce pe el, să nu îi m ai ardă de altele.
Nu suport surprizele si de aceea sint pregatit mereu pentru orice.In cazul de fata port mereu cu mine o cutiuta de dezvirginol.
Ias da una in oute sal doara pana in crestetu capului sa se lase de violat.da dc intrebi, te pregatesti din timp sau ce?
In primul rand nu stiu ce as putea face intr-o padure singur, in al 2-lea rand i-as da una sa ma tina minte toata viata
In primul rand... de ce as fi intr-o padure singur, in al 2-lea rand i-as da una sa ma tina minte
As merge incet si provocator dandu'mi cate un obiect vestimentar jos, si inca unu si inca unu pana nu va mai ramane nici unu, m'as lipi de corpu lui, mi'as intinde bratele in juru gatului sau si i'as da un genunchi intre picioare .
Crezi ca poate exista un alt raspuns decat fuga si tinerea cat mai departe a acelei persoane de tine ?
Amaliaaaalala întreabă: