Asta e intrebare de studentă la medicină?
Mai lasă porcăriile astea de intrebări că nu te crede nici drk.
Daca folosesti vibratorul si faci apoi faci sex si vrei sa stii daca poti face copii?
spui ca esti studenta la medicina, de ce nu intrebi profesorii sau colegii mai mari.
De ce nu ai putea? Poti sa ramai gravida, numai daca faci sex cu un barbat; ca sa optimizezi sansa de a avea copii, trebuie sa faci sex cu barbatul respectiv in mod regulat. Ca doar nu ai sa ramai gravida cu patronul firmei Bosch, care a produs vibratorul. Deasemenea, pentru a ramane gravida, trebuie sa faci sex fara nici un fel de metoada de contraceptie.
Sa iasa oare un copil bionic, parte om si parte mecanism electronic? Si oare cu ce baterii va functiona partea electronica? Astept cu interes rezultatul experimentului! Cauta sa te masturbezi cu vibratorul cand esti la ovulatie.
Ce vrei? Orarul meu, legitimatia de student, ce?
Nu, vreau să-mi spui la ce curs de anatomie ai învățat că poți rămâne însărcinată cu un vibrator.
Noua ni s-a spus ca prin contacte sexuale si vibrator poți rămâne însărcinată
Vai,Doamne!
Contacte sexuale, da. Dar cu vibratorul?
Jalnic!
Unde? Că la facultatea de medicină cu siguranță nu ți s-a spus asta.
Au spus profesorii, ca, daca folosești vibrator crești șansele
Nu e mai simplu să recunoști că nu ai văzut în viața ta cum arată interiorul unei facultăți de medicină?
Oare ai ajuns in clasa a VII-a la lectia despre reproducerea umana?
Nu inteleg cum iti poti pierde timpul dând răspunsuri atât de nefolositoare, mai bine nu răspunzi
Cum poti pune astfel de intrebari?
Si mai minti ca esti studenta la medicina!
E frustrata, duce lipsa...
Pai, eu am avut un singur contact sexual toată viața mea, de asta nu sunt virgina
Da, dar nu poti sa faci copii cu vribratorul.
Te rog din suflet, nu te inmulți!
ana12 întreabă: