De ce l-ai spala cu periuta de dinti și nu cu un burete de baie ca toată lumea întreagă minte? Ție ti-ar plăcea ca cineva sa se spele la pu** sau pi*** apoi tu sa te speli pe dinți, nu cred ți-ar plăcea
Ma indoiesc ca-ti speli penisul cu periuta si altii ar baga-o in gura sa-si spele dintii.
Dar vad ca ai o imaginatie destul de devianta...
"îți speli penisul cu periuta de dinți si cu curatator de limbă"
dragoș mamă, ești bolnav?
Mamă ce v-au prostit rețelele sociale și v-au scos din realitate!
Tot ce se filmează este o ficțiune! Tot ce se filmează se face după un scenariu bine stabilit! Toți cei care fac filme xxx sunt controlați medical la sânge și nimeni nu trece de filtrul medical. De asemenea, persoanele care lucrează în astfel de filme sunt profesioniști! Repet, totul este o ficțiune. Chiar dacă nu pare, este o ficțiune.
Alea trebuie sa fie de unica folosință nu la comun. Nici prosoapele nu trebuie folosite la comun.
Salut dragos baiete sa stii ca este foarte normal ce faci si gen cum sa iti zic is sanse da gen nu te ingrijora ca is mici eu nu te judec pentru ce faci pentru ca gen si eu cateodata folosesc peria de la wc da nimeni nu stie deci e ok. Pe scurt eu nu mias bate capul cu problema asta
anonim_4396 întreabă:
eugensuperstar întreabă:
Andru1245 întreabă: