ElenaA, hai nu exagera. Toată lumea zice că n-ar face nu-ştiu-ce nici pentru toţi banii din lume dar în realitate nu e nici pe departe aşa.
Aşa şi femeile zic că n-ar face sex pe bani. Dar în realitate doar preţul diferă.
Cât priveşte Justine Biberon, s-ar găsi destule s-o facă pe de-a moaca şi s-ar bucura doar că ăla s-a uitat în direcţia lor, nu mai trebuie' să dea şi bani. Ba încă dacă te chinui puţin cred că s-ar găsi şi care să dea bani că o facă cu Biberonul.
Iată un banc:
Vine un domn bine şi o întreabă pe o doamnă bine:
- Doamnă, dacă v-aş oferi un milion de euro acum, pe loc, aţi face sex cu mine?
- Hm... (roşind)... Da domnule!
- Aham. Dar dacă v-aş dat acum, pe loc, 10 euro, aţi face sex cu mine?
- Vai de mine! Nesimţitule! Drept cine mă iei?! Crezi că sunt o femeie cu valori josnice?
- Ah nu doamnă. Asta am stabilit deja. Acum negociem.
Pe mine ma intriga ideea de a primi bani pentru sex, cel putin mie nu mi se potriveste. Sunt persoane cu care as face sex pe gratis, doar din placere si fara sa stau pe ganduri dar Justin Bieber nu este una dintre ele... E doar o opinie personala.
N-as face sex cu parlitul de Justin Bieber nici daca ar vrea sa treaca intreg imperiul Microsoft pe numele meu...
E frayer rau dar... i-as lau o femeie de la sex shop i-as face o gaura si sa se distreze baiatu', poate sa creada ca e Anjelina Jolie si cine stie poate se trezeste si cu copii.
Da cred ca ar face
! Dar fata ar trebui sa fie f frumoasa si sa fie si bogata. ce vrei sa faci tu sex cu el
:->? Hai o funita te rog
Mie mi se pare dragt si nu stiu ce treaba aveti voi cu el ba ca`i gay ba ca nu stiu ce lasati copilu in pace ca nu va facut nimic >![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lol BAH cine face sex cu amaratu asta nici n-are cu ce si fratemiu care are 12 ani ar fi mai bun ca el
)
Ĺöļļy_8212 întreabă:
emma_7432 întreabă:
VreauOrelatie întreabă: