| Cristyn a întrebat:

Daca maine ai intalni iubirea vietii tale, ai fi in stare sa te casatoresti cu ea dupa numai doua zile?

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nici vorba! In doua zile nu ai cum sa constati ca ceea ce ai intalnit este iubirea vietii tale.Trebuie sa treaca muuuult mai mult timp! Ceea ce zici tu este o simpla aventura, si gata!

| romulla a răspuns:

1. depinde de virsta.
2. Gindeste te ca e doar inceputul, adica ai toata viata inainte
3.Nu te arunca din prima verifica daca te iubeste sau doar vrea sa te treaca in ¨caiet¨la cuceriri, se mai intimpla vb din experienta
urmatorul sfat dupa cele scrise iti apartine.
Bafta!

| Razvan a răspuns:

Iubirea vietii mele? Nu e cam... pompos?thinking
Mai bine sa fiu eu iubirea vietii lui decat el a measmugAsa am un avantaj important
Si totusi, nici asa nu m-as casatori cu el.Nu imi plac persoanele-plastilina pe care poti sa le modelezi dupa bunul plac

| Zenithf a răspuns:

Eu m-am casatorit dupa 8 luni. big grin
Dar deja dupa 2 luni bagam apropouri cu casatoria, dupa inca 1 luna o vazut si ea ca nu-i de saga si apoi am si inceput sa ne facem planuri. Acuma avem 7 ani de cand suntem impreuna si in curand vom fi parinti.batting eyelashes

| Monica a răspuns:

În niciun caz. Îmi trebuie mai bine de un an, 2 sau 3 pentru al cunoaşte.
Nu mă pot căsători cu cineva, străin aş putea spune. doar pentru simplul fapt că simt ceva mai special. Nu am nicio dovadă ca el este dragostea vieţii mele. Mi-ar trebui timp să meditez.

| Crisu a răspuns:

Nu ai cum sa-tsi dai seama ca aia e iubirea vietii tale daca nu o cunosti laughing. Nu nu as fi in stare.

| Alisa a răspuns:

Nu, pentru ca nu as avea de unde sa stiu ca e iubirea vietii mele, nu as putea sa imi dau sufletul pe mana unui necunoscut si plus ca m-as gandii prea mult pana sa fac acest pas.
Aaa si sa nu uit, in 2 zile nu pot sa imi organizez "nunta la care visez ca in povesti". laughing

| catthshshshs a răspuns:

In niciun caz! Dupa 2 zile nu am de unde sa stiu daca am gasit iubirea vietii mele. Asta se vede in timp.
In prezent sunt cu iubirea vietii mele, avem 11 luni impreuna, dar mai astept 2-3 ani pana la pasul decisiv big grin

Întrebări similare