| Mariooo2004 a întrebat:

Daca minorul vrea să facă sex cu tine, ( îți propune ) în timp ce el are 16 ani, tu ai 24 ani, ar fi o problema?

20 răspunsuri:
| Bogdan1o a răspuns:

Daca are peste 16 ani nu mai e viol. Dar ai grija sa ai mesaje și dovezi și faptul că își dă acordul.

| darrio2007 a răspuns:

Ce are politica cu arsul in dos?

| darrio2007 a răspuns:

Hai, lasă-mă!

| darrio2007 a răspuns:

P.S. Daca ieșea Simion, tot analfabet ar fi fost si el?

| darrio2007 a răspuns:

Ma refeream la analfabetismul de care spui.
Decăt sa scoata pe gura tot felul de tampenii ca Simion, fara sa gandeasca, mai bine asa.

| darrio2007 a răspuns:

Cred ca tu nu intelegi ce scriu eu.

| darrio2007 a răspuns:

Ai putea vorbi mai frumos, tinere.
Nici nu mă indoiam că nu esti de partea lui Simion.
Acelasi limbaj agresiv ca si el.

| darrio2007 a răspuns:

Vorbeste frumos, tinere, că oricum sunt mai matur decat tine. Jignesti doar ca sa nu pari in inferioritate.

| Matthew1995 a răspuns:

Da, ar fi o problema, ca e minor. Daca avea peste 18 era mai ok, dar chiar si asa, diferenta de varsta ar fi fost prea mare. El ar trebui sa-si vada de scoala si tu de munca. Sunteti in diferite stadii ale vietii.

| StoicAnalysis a răspuns:

Cam da. Diferenta maxima de varsta dintre voi trebuie sa fie de 5 ani. Adica din punct de vedere legal, chiar daca fata de 16 ani ti-a propus sexul, tu trebuie sa ai maxim 21 de ani pentru a intretine relatii sexuale cu ea.

| StrongHeart a răspuns:

Poti sa faci ce iti pofteste inimioara, nu exista rau sau bine.
Dupa ce termini, te astept in iad. E foarte cald si frumos aici.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Există o lege cu o diferență maximă între 2 parteneri, din care unul este între 16-18 ani.
Diferența de vârstă din acest exemplu, depășește limita legală și în caz de plângere a părinților minorului, majorul poate avea probleme cu legea.

| Ka0ru a răspuns:

Ba da voi nu aveti compas moral deloc? E un copil inca, chiar daca e "legal" nu inseamna ca e si moral.

| Ka0ru a răspuns:

Ce va place sa mancati **** cu "nicusorismul", intai vedeti ce mai face Semion cu soferul?

| Crhis a răspuns:

Mi se pare imoral ca la 24 de ani sa ti o arzi cu cineva de 16 ani, cautati pe cineva apropiat de varsta ta un 20 e ok dar nu 16

| LuciferTheLordOfHELL a răspuns:

Pai, wow, mega ilegal si mega problematic. sad
La 16 ani e minor, tu adult - chiar daca "vrea" el/ea, legea zice clar nu. Pedepsire penala, dosar, tot tacamul. Plus ca diferenta de varsta si putere... nasol rau.
Nu te baga.

| Mariooo2004 explică (pentru LuciferTheLordOfHELL):

El ma place și dorește mult să facă sex, dar nu accept sa facă asta. Îl voi ocoli

| roxana20257 a răspuns:

De ce sa fie o problema dacă ambii vreți