| RAY a întrebat:

Daca nu atragi sexul opus mai are vreun sens sa speri la sexul opus?

Răspuns Câştigător
| Jessica007 a răspuns:

Va exista cineva pana la urma, fii sigur de asta.Tu la ce te astepti acum? Sa vina sexul opus la tine si sa iti sara in brate din cer.Trebuie sa faci si tu ceva in privinta asta, sa comunicati, sa va cunoasteti mai bine si lucrurile vor veni de la sine."Rapirea" nu este o solutie rolling on the floor.Ai niste idei ingenioase, chiar amuzanta replica ta! Bafta!

42 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns (pentru RAY):

rolling on the floor)
Nu stiu de ce, dar te vad in stare de asta!

| RAY explică (pentru R0R0):

Dimineata m-am trezit dezbracat in casa vecinului si fica lui de 6 ani tati e mos craciun la mine in camera

Dar macar i-ai lasat un cadou, nu?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Eu nu am nevoie sa slabesc laughing

| RAY explică (pentru R0R0):

Ai uitat ca sunt de gheata, normal ca nu, poate daca avea 18 i dateam ceva

| RAY explică (pentru DoarBogdan):

Raule de ce? mai manca ca esti slab, pe bune cand mergi la mall?

Acum te fac eu rau.
Saraca (,) copilă.De acum nu o sa il mai astepte pe Mos Craciun.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru RAY):

Nu stiu man. Zau. Deseara cel mai probabil. As merge si acum daca e. Doar ca acum e o mica problema. Am trimis un pachet pentru acasa printr-un coleg. Si cand ajunge acolo ar trebui sa ma sune, probabil pe la 7. Ma suna sa le zic alor mei unde sa il astepte. Si mna... nu se cuvine sa vorbesc la telefon in timpul filmului big grin

Răspuns utilizator avertizat
| RAY explică (pentru chiftelutacrocanta):

Nu stiam ca dupa semnul intrebari se pune punct, dupa prpoziti da

Răspuns utilizator avertizat
| RAY explică (pentru chiftelutacrocanta):

In mijlocul intrebari pui punct si atunci cum naiba stiu eu ce intrebi daca tu inchei intrebarea la mijoc, unde vei. merge maine? e gramatical asa ceva? cand intrebi ceva nu pui punct poate virgula atat, apropo dupa punct se scrie cu litera mare adica incepi ceva nou