| Aldutssss31 a întrebat:

Dacă o fata s-a culcat cu 10 băieți până la 17 ani, cu fiecare având relații scurte de 1, 2 luni, poate fi considerată c...ă?

45 răspunsuri:
| Plato a răspuns (pentru Justme1997):

Asta inseamna sa-ti traiesti viata? Sa-si faca toata lumea nevoile in tine, cand tu esti inca un copil? Fantastic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Chiar crezi ca tu ești cea mai potrivită persoana care sa-si exprime părerea despre ignoranta? Stiu definita, nu dau 2 bani pe ea.Eu n-o consider curva, nici desfrânata, nici josnica, nici nimic.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E alegerea ta, pentru mine personal nu exista asa ceva, fiecare face ce vrea cu viata lui,dar aceste termene au fost inventate de catre biserica, societatea închisă la minte, dar daca vorbim strict de ceea ce inseamna acel termen asa e, repet nu jignim pe nimeni, eu nu vreau sa o jignesc, nu am de ce, acel termen asta defineste, personal i recomand sa iti satisfaca nevoia emotionala si sa iti gaseasca un barbat, repet e treaba ei

| Justme1997 a răspuns (pentru Plato):

La 17 ani nu esti chair copil, sa faci dragoste cu partenerul nu insemna "să-și faca toata lumea nevoile in tine". As fi preferat sa fiu asa decât sa am 22 de ani si sa nu ma fi sarutat macar

Mai fetito, tu vezi ca scrie 10 baieti? Nu unul, ci zece. Eu as fi preferat 22 ani fara sarut macar, decat sa fiu vidanja orasului.

| Dalmore a răspuns (pentru RAY):

Am greșit, voiam să zic altceva și mi-am uitat ideea rolling on the floor

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Https://www.dictionarroman.ro/? c=curv%C4%83

| llleo a răspuns:

Nu. E fată de casă. laughing))))

| Justme1997 a răspuns (pentru Plato):

10 baieti, cu care se presupune ca ar fi fost într-o relație, nu necunoscuti

| minrest a răspuns:

Alta data as fi cautat sa iti arat, eram naiv, acum stiu ca cei ce fac o asemenea gafa, pe TPU, cum isi dau seama ca se cunosc detalii din viata lor, sterg totul. Nici nu ma complic sa caut, as putea sa iti fac insa proba cu martori, daca ar avea vreun rost.

Pana la 17 ani mai fato, tu te auzi?! Te rog, inceteaza, lasa-ma in pace.

| darrio2007 a răspuns:

Puțin spus.

| acerr a răspuns:

Adica curca? hahah
stai linistita, de ce iti pasa?

| mentholinks a răspuns:

Eu as spune ca e proasta mai degraba, ca altfel nu afla nimeni informatia asta.

| wannabe a răspuns:

Nu, dar sunt șanse mari ca aceasta să nu mai atingă fericirea vieții în familie. Poate că mă repet, însă este nevoie de puțină terapie. Îți recomand să începi chiar acum prin a te informa despre ce spun statisticile despre începerea vieții sexuale: https://www.youtube.com/watch?v=wzWaX-71Yuc ceilalți îți vor spune din auzite și părerile lor. Ascultă un cercetător care studiază problema aceasta