anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o fata te invita la ea acasa. ce ar inseamna asta? si asa insistent de 100 ori pe zi happy P. S. (E fata detreaba nu c****) Ms anticipat de rasp DVS. pa

9 răspunsuri:
| lays a răspuns:

Cred ca te place si nu are curaj sa ti-o spuna.probabil se gandeste ca daca e pe teritoriul ei prinde un pic de curaj.sau vrea sa-ti dea tie de inteles.prinde-te si tu.nu mai lasa fata sa asteptelaughing)

| nely19 a răspuns:

Vr sa-i arati ce potitongue

| flory_9483 a răspuns:

Cred ca te place si nu stie cum sa iti spuna asta, la telefon daca ti ar spune zice ca poate nu crezi si prefera sa iti spuna fata in fata.Ma bucur pentru tine ca acum numai esti trist incearca sa o uiti pe fosta si sa incepi o relatie cu fata aceasta, mai ales ca este de treaba. Poate iese ceva.sau chiar poate sa fie jumatatea ta, mai sti

| Georgiana_4310 a răspuns:

Nu trebuie sa fie c**** ca sa te invite la ea.Cred ca te place si vrea sa fiti singuri...sa vorbiti, alea, alea laughingBafta!

Răspuns utilizator avertizat
| Karamel a răspuns:

Parerea mea este ca vrea sa fie cu tine si asteapta sa faci tu anumiti pasi.

| AlexBitza a răspuns:

Deci ea te invita pe la ea si tu inca mai esti pe aici?laughing

| MissD a răspuns:

Vrea sa-i instalezi windowsulaughing

| Oxy_2697 a răspuns:

Poi aceea fata poate vrea sa fie cu tine.Si nu are tupe sa iti spuna in fata.Sau poate te-a invitat la un film si de acolo sa isi faca tupeu sa iti zica ceea ce are in gand.Nici vorba nu poate fii o fata C****. Aici numai tu sti. Poate o cunosti pe aceea fata. Dar asigura-te prima data sa nu fie un gen de fata mai dintr-o bucata cum spune-ti voi baieti(C****). Si daca nu este poti sa mergi la ea linistit