| Trolololol a întrebat:

Dacă o pocneşti, se cheamă maltratare.
Dacă te pocneşte ea, e autoapărare.

Dacă iei o decizie fără să o întrebi, eşti nesimţit.
Dacă ea ia o decizie fără să te consulte, e femeie emancipată.

Dacă-i ceri să facă ceva ce nu-i place, e dominare masculină.
Dacă te roagă ea, îţi face o favoare.

Dacă apreciezi formele unei femei şi lenjeria sumară, eşti pervers. Dacă nu, eşti homo.

Dacă-i oferi flori, urmăreşti ceva. Dacă nu, eşti fraier.

Dacă eşti mandru de realizările tale, eşti plin de tine. Dacă nu, eşti lipsit de ambiţie.

Dacă o doare capul, e obosită.
Dacă te doare pe tine, n-o mai iubeşti.

Dacă vrei să faci dragoste prea des, eşti obsedat.
Dacă nu, ai pe altcineva...

Cum explicaţi?

Răspuns Câştigător
| HoldMyHand a răspuns:

Femeia,un animal cu 2 picioare,care nu se multumeste niciodata, dar, iti ofera iubirea de care ai nevoie.

12 răspunsuri:
| Jony123 a răspuns:

E greu, in ziua de azi fetele sunt din ce in ce mai proaste, aceasta generatie e de sacrificiu, nimic nu mai e calumea, fa fi greu sa iti gasesti o nevasta care sa iti fie si fidela si isteata cat de cat si harnica sa nu tea toata ziua si tu doar sa muncesti...
Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| Klepto a răspuns:

Feminism/ipocrizie/este misogin si sexist cand o fac barbatii si ca nici femeile nu stiu ce vor.

| MititiCa a răspuns:

Pai singura explicatie este, ca suntem diferiti.
Da, este cam adevarat tot ce ai zis tu aici, si de multe ori si eu cred ce ai zis tu acolo mai sus, dar daca gandesc la rece, ma pun in locul lui si`mi revin rapidlaughing.
eu sunt o fire mult mai realista, si poate de aceea. Nu`mi place sa`mi bat capu` cu ce stiu eu ce "probleme" cum ar fi : "nu ma suna are pe alta-> ce naiba, poate nu are timp". "este mai indiferent de obicei-> poate are niste probleme care nu vrea sa mi le spuna" si exemplele pot continuahappy.
asa sunt eu. in orice om vad binele, indiferent ca persoana respectiva imi face enorm de mult rau. uit repedehappy...
o fii calitate sau nu, poate imi spui tu:d.
sper ca te-am lamurit, sau te `am ajutathappytongue

| Negative a răspuns:

Simplu,femeile nu pot fi multumite...happyCam asta am inteles si eu din experientele mele, foarte rar cateva exceptii care m-au surprinshappy

| mistakeofyourlife a răspuns:

Foarte tare laughing si adevarat.

| Silvia_6960 a răspuns:

Chiar asa si este. Eu cred ca femeile sunt putin cam obsedate de atentie, daca iubesc un barbat ele cred ca ar trebui ca ei sa le demonstreze iubirea prin supunere si acceptare a tot ceea ce cer ele. laughing Da, suntem putin (poate putin mai mult) egoiste, dar de asta ne iubiti, pentru ca ne place sa fim rasfatate, iar voua pana la urma, va place sa ne rasfatati!:*

| EuTeIubesc a răspuns:

Deci asta.s adevarurile pure!laughing

| Necunoscută a răspuns:

Simplu. Femeile.

| Me_3490 a răspuns:

Ca tot ce ai scris tu este adevarat! laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai auzit de zicala,, Femeile au o coasta de drac,,?
In cel mai bun caz femeia e contradictie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai dreptate la ce ai spus tu mai sus. si nu stiu ce sa raspund, recunosc, dar raspunde-mi la o intrebare : De ce barbatii sunt incurajati sa insele femeia si daca o fac sunt chiar laudati, iar daca femeia inseala barbatul se numeste "Cu*va "?

| the1answer a răspuns:

Explic prin faptul ca ai prea mult timp liber si incerci sa compui poezii. Mai bine ai pune niste intrebari serioase.
Si am o intrebare tu esti subiectul a sau subiectul b pentru ca poate de asta ai pus intrebarea.