| anonim2000 a întrebat:

Daca prietena mea a lua anticonceptionale.ar avea reactii adverse? adica.am auzit ca iti creste par mai mult.sau nu mai poate sa faca copii.nu sunt niste anticonceptionale naturale?

4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca le ia prescrise de ginecolog si se duce regulat la consultatii (macar o data la 6 luni), nu va avea reactii adverse semnificative. Nu e adevarat ca iti creste par mai mult (ba chiar dimpotriva). Va putea face si copii. Nu exista anticonceptionale maturale.
Femeile care nu au mai putut face copii sau s-au ales cu complicatii au patit asta fie fiindca au luat contraceptive dupa ureche (a luat si X si s-a simtit bine), fie ca au uitat cu anii sa treaca pe la ginecolog, desi luau anticonceptionale.

| ingerell a răspuns:

Sunt prescrise de un medic?
daca da, nu este nici o problema
daca nu, ar trebui sa se duca la un medic
nu stiu depinde de organism
se poate ingrasa sau nu asta depinde de organismul ei

| adellinas a răspuns:

Anticonceptionale naturale? incearca la babele de la tara, ele fac niste fierturi din plante speciale. laughing laughing))))))))))))))))) laughing))))))))))))

| Bubu a răspuns:

Ar putea avea reactii adverse ori pentru ca nu sunt potrivite pentru organismul ei si nu au avut niciun efect...Reactiile adverse sunt ca te ingrasi, uneori ai pofta d mankre, alteori ai senzatie de greata, ameteli, e bine ca nu. ti cade parul ci iti creste mai mult laughing etctongue