| Andrei32133 a întrebat:

Daca te masturbezi ramai insarcinat? fara glume plz

Răspuns Câştigător
| ღAnonimღ a răspuns:

Poate el se gandeste la pr. lui, e un baiat bun. doar nu e prost sa intrebare. daca "eu pot ramana insarcinat" baii

21 răspunsuri:
| RXN a răspuns:

Nu,frate,ca doar nu esti mazare si esti hermafrodit.Voi nu ar trebui sa aveti internet.

| Libelle a răspuns:

Categoric!

| unknow a răspuns:

Uh esticam prost, sau mi se pare mie :-'' rolling on the floor

Răspuns utilizator avertizat
| Dennys1521 a răspuns:

Pai cine *** e tatal daca tu ramai insarcinata? degetu? si ai mai vazut tu baiat insarcinat?

| Summer a răspuns:

Si acum ma intreb? Tie ti s`a spus in casa ca te-a nascut tata? laughing

| Summer a răspuns:

Cred ca daca ar fi asa nu am mai avea loc pe planeta asta laughing

| TheSpecialOne a răspuns:

In primul rand o femei ramane insarcinata daca si numai daca spermatozoidul se intalneste cu ovulul dupa fecundatie (adica dupa ce i-o baga ca sa intelegi si tu). Tu ai spermatozoizi dar nu ai ovul... asta ar fi explicatia teoretica care cred ca e prea mult pentru tine.

2. Doar femeile raman gravide dupa ce cineva a facut sex NORMAL (nu anal/oral sau alte fantezii...) neprotejat(fara prezervativ) si a ejaculat(s-a terminat si i-a iesit chestia aia alba-sperma) in vagin(in gaura pe unde face pipi)

Ai priceput? Vreau Funda!

| alliwtsa a răspuns:

NU de lua dupa ce mai josstraight face sunt sanse de 100% sa ramai gravidlaughingmai ales ca barbatii raman mai repede ca femeile:devil)

| Kalyn a răspuns:

Nu

| BlackAngel23 a răspuns:

Nu nu ai cum...doar prin contact sexual... sper ca te-am lamurit

| MaditsSaaa a răspuns:

Buna!

Nu,nu ramai insarcinata!
XoxO

| AndreeaCristina96 a răspuns:

Nu nu este nici un risc, pentru a ramane insarcinata trebuie sa ai un contact sexual cu un baiat!
Adica sa ejaculeze in tine!
Succes! Funda?

| Ion a răspuns:

Da frate si va trebui sa il scoti pe canalul de la p**a. vezi ca astia care zic ca nu poti fac caterinca de tine. cauta pe net sa vezi ca is barbati care au ramas insarcinati. si au trebuit sa scoata copilul pe acolo pe unde te pisi. deci ai grija ca doare sa nasti asa un copil

| micutadhampir a răspuns:

Ca sa ramai insarcinata trebuie ca sperma sa intre in vagin. Deci NU ramai insarcinata, decat daca te masturbezi cu o p**a in erectie.

| Andrei32133 explică:

Tzeapa laughing))))))) ati luat teapa

| AnneMarie_9433 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Altu' frate rolling on the floor
ori sunteti prosti ori aveti 6-7 ani
nu ramaneti ma gravizilaughing fraieriwhistling

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Micutadhampir si CăpşunicăCuFrişcă ...nu ati citit foarte binehappy
este vorba de un baiat aicilaughing nu despre o fatatongue

| Cozmynutzu a răspuns:

A draq prost esti wa! daca nu sti doar femeile pot ramane insarcinate!