anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca tot s-a dezbatut si redezbatut subiectul asta, cum nu s-a atins acest aspect al lui, parca intentionat, intreb eu fetele.
Cum doriti sa fie?
1. Frumos (ma refer la fizionomie), bine facut (atletic, musculos). Dar si afemeiat? Sa va plingeti mereu ca va insala (pentru ca barbatul care arata bine va fi mereu curtat si trebuie sa luptati sa-l tineti aproape). Eventual violent, deoarece fiind afemeiat vor fi mereu tensiuni in cadrul cuplului, care tensiuni, de mult ori degenereaza in vinatai.
Sau
2. Nu asa de frumos si aratos, dar inteligent si sufletist. Sa va iubeasca, sa va inteleaga, sa va fie alaturi cind sinteti bolnava sau deprimata. Sa va fie efectiv amant, sfatuitor, confident, sprijin si lista poate continuawinking

Răspuns Câştigător
| lia a răspuns:

Daca ma indragostesc de el, am destul discernamant ca sa imi gasesc un baiat care sa ma faca fericita. Am observat ca cei care au muschi sufera si de grandomanie si unii chiar ajung la narcisism.
Este mult mai important intr-o relatie, dupa parerea mea, increderea, intelegerea, armonia, decat aspectul fizic. Este mult mai frumos cand merg cu iubitul pe strada si imi cumpara o floare sau sa stam pe o banca si sa admiram impreuna natura, decat sa il fluiere fetele si sa acorde mai multa importanta corpului sau decat imi acorda mie.

15 răspunsuri:
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Mie imi plac problemele cu si, alea cu sau ma iritau la matematica! Plus ca acum peste tot merge varianta 2 in 1, sa nu mai spun ca la cafea avem si 3 in 1! Si tu vrei sa ma limitezi?

| lia a răspuns:

Bro, iti multumesc pentru compliment!
Stii de ce apreciez eu astfel de barbati? Pentru ca ei stiu cum sa se comporte cu o fata, sa o faca sa se simta speciala si pentru ca nu sunt cu nasul pe sus.
Nu pot spune ca am avut multi prieteni dar, am avut din ambele categorii si am realizat ca cei care se incadreaza in prima categorie, scrisa de tine, nu sunt pe placul meuhee hee

| Mya a răspuns:

O combinatie intre cele 2.Am avut parte de cele 2 extreme, si nici una nu m-a facut fericita.Intr-adevar un baiat care arata foarte bine, avea tot timpul admiratoare si obosisesem sa lupt sa-l tin langa mine(in plus atitudinea lui, lasa de dorit...)iar celalat...nu am resistat mult in acea relatie, fiindca desi imi placea enorm caracterul, nu ma atragea fizicul.Nu imi plac baietii musculosi(si desi pare greu de crezut, sunt multe fete carora nu le plac), totusi nici slab sa nu fiebig grin. Un tip obisnuit, nu foarte inteligent(fie vb intre noi, n-as vrea sa ma simt inferioara)dragut, cu o doza de sensibilitate, romantism, educat si loial...si din fericire, am descoperit ca exista astfel de baieti...batting eyelashes

| inna a răspuns:

@ Bro.in care din variante te incadrezi?laughing

Nu se poate sa alegi una, trebuie sa fie si frumos si destept si bun amant, confident, intelegator si bine facut, nu exagerat de musculos totusi laughing

| LCD a răspuns:

Prima varianta... dar cu toate ca este f frumos.simpatic si fetele intorc capul dupa el, tu ca fata, trebuie sa ai grija, sa il modelezi in asa fel in cat sa fie al tau. si chiar daca te-ar insela, pentru el, tu ai fi cea mai scumpa big grin

| CrucifiedCountess a răspuns:

Si fumos si bun la pat? Eu asa vreau. e prea mult? Inteligenta.pff...nu-l iau d barbat si daca-l iau.il invat eu strictu' necesarlaughing

| CrucifiedCountess a răspuns:

Si. i hate prea musculos...bleahphbbbbt si acum mai depinde ce intelegi tu prin frumos.brad pitt? neah.not my typewinking

| dulshe a răspuns:

Mai Bro nu pot sa aleg, pentru ca daca lipseste una din ele, deja il parasesc, stiu stiu, vreau cam multe, dar naa...asa sunt eutongue ma uit si la fizic si la suflet.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da asa ar trebui sa fie.cum tocmai zisesi.la punctul 2.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Crissu poti descoperi din ce categorie, daca-mi citesti postarile big grin tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta cu "lista `poate continua"...suna bine!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sotul meu nu este un barbat musculos sau bine facut, dar este foarte simpatic, stie sa se faca placut, face glume foarte bune, mereu ma sprijina si imi este alaturi, e si putin afemeiat...nu pot sa spun ca este un barbat dupa care intorc femeile capul pe strada si nici nu imi doresc asa ceva.deci,cred ca se incadreaza la punctul 2.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Lia nu esti doar frumoasa, esti si inteligenta blushing happy
Zazu si lista e lunga big grin
Nekane deci ai facut alegerea perfecta happy
dulhe tu esti dulce ca de obicei, dar ai sa vezi ca in viata nu le poti avea pe toate si in cele din urma trebuie sa alegi. Important este sa faci alegerea potrivitabatting eyelashes

| allexxa a răspuns:

Pai eu as zica ca trebuie sa fie putin frumusel, aratos... dar sa fie inteligen, sufletist, sa ma poata sa ma inteleaga, sa avem ce discuta, sa fie alaturi de mine la bine si la greu, nucand tie mai greu sa te lase balta...in concluzie as alege 2 dar fara ultima parte dar si putin din 1 pentru ca sa te traga inima putin si la frumusete ca oameni de pe strarda nu stiu cum este el stii poate spune mereu "Ce frumoasa era ea, iar el nup"... dar in unele cazuri se intampla si invers ea urata sghi el frumos... dar eu zic ca nu conteaza tot cea ce conteaza e sa aibe cate ceva din fiecare si bine inteles tot cea ce conteaza sa ne intelegemmm...

P. S. Unele fete mai gresesc sunt cu uni baieti pentru ca il cunoaste toata lumea chiar daca e cel mai urat baiat din cati baieti a cunoscut sau ca e bagat in nu stiu ce clicuri, ca e "bazat" cum se mai spune... dar gresesc foarte mult...

| rucsandra a răspuns:

Pentru mine, una nu conteaza exteriorul