Buna! poti proceda in felul urmator, daca vrei sa nu para evident: faci un caietel cu intrebari de tot felul (cuvantul potrivit este "oracol") iar printre intrebarile obisnuite poti sprecura mai multe intrebari gen:
1cat la suta ti la mine?
2ce ai face daca din senin te-as saruta?
3ai iesi cu mine la o intalnire?
4m-ai visat vreodata ca fiind iubita ta?
5iti pace sau ti-a placut vreodata de mine?
(scuze, am doar 5, dar cred ca o sa-ti mai vina in minte altele si tie
acest oracol il vei da lui, spunandu-i sa il completeze, si ca te-ai gandit ca el sa fie primul(vezi si tu ce-i spui gen ca vei da la mai multi etc...) si dupa vezi ce a completat
daca formati un cuplu, sau vrei sa fie evident, spune-i direct, asta nu va fi o problema sper ca te-am putut ajuta!
Daca il intrebi, el o sa iti zica da, normal, nu ai de unde sa stii daca te minte sau nu. Asa, mai bine ti-ai da seama daca simte ceva pentru tine, dupa cum se comporta, cum se uita la tine, lucruri de astea. Noi avem un al 6-lea simt, nu e prea greu sa-ti dai seama de astea, se vede dupa cum e cand sunteti impreuna.
1)Daca mas transforma intr-un urs flamand mi-ai mai cumpara pantofi?
2)Daca am faceo anal si ti sar manji de rahat, te-ai supara?
3)Daca as fii horny mi-ai da limbi in timpul ciclului?
4)Ai scula peste 15 cm?
5)Daca te intreb ceva, o sa imi raspunzi sincer sau o sa imi zici ce vreau eu sa aud?
6)Daca as vrea sa incerc sa fac sex anal, dar nu eu sa fiu cea penetrata, ci partenerul cu un dildo, ai accepta?
7)Daca as vrea sa am un threesome, ai accepta sa o fac eu ca alti 2 si tu sa nu faci nimic?
8)Te superi daca te insel si vin la tine sa cer prezervative?
9)Daca as zice ca am vaginul de o culoare ciudata, mai mai iubii?
10)Ai fii dispus sa fii violat anal pentru mine?
Daca nu raspunde cu raspunsul pe care il astepti la toate intrebarile, atunci paraseste-l.