| rolly3342 a întrebat:

De cate ori fac dragoste cu prietena mea, pe ea o doare si eu ejaculez greu. ce e in neregula cu mine? straight face

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna,eu cred ca ar trebui sa existe inainte de actul sexual un preludiu mai lung,sa va sarutati, sa va mangaiati, sa nu treceti direct la fapte.Sa va simtiti relaxati si detasati. Poate ca nu va simtiti confortabil,poate exista o tensiune intre voi,cel mai bine e sa va lasati dusi de val,sa o saruti inainte sa o faceti,sa se simta bine,sa se excite,si sa fiti mai detasati,lasati-va dusi de placere,tu poate ejaculezi greu fie ca esti stresat,sau poate nu te exciti suficient inainte,pe ea ia-o usor,puteti sa incercati diferite pozitii,la ea e posibil daca o doare,e posibil sa aiba vreo rana sau ceva.
Totusi,parerea mea e ca sunteti cam incordati si nu va simtiti in largul vostru, pe ea poate sa o doara ca nu e excitata destul si atunci are dureri, trebuie sa se umezeasca sa nu fie penetrarea dureroasa.

5 răspunsuri:
| liviu42 a răspuns:

Cred ca ea trebuie sa mearga la un control ginecologic, si tu poti termina greu din cauza stresului ca o doare.Sau alte cauze fizica sau psihice.

| HotChoclate a răspuns:

E posibil ca ea sa aiba o infectie gen fibroame uterine, chisturi ovariene, endometrioza, tratamente chirurgicale sau hormonale, leziuni ale colului uterin, salpingita (inflamatia trompelor uterine). Durerea taie cheful. poate de asta ejaculezi asa de greu.thinking

| oAnna a răspuns:

Cred ca trebuie sa mai lucrezi la preludiu, zone erogene alea alea big grin...

| sw33tLilleVampire a răspuns:

O bagi prea adanc

| petro4clau4bebeMIC a răspuns:

Buna,te sfatuiesc sa apelezi la un medic, atat tu cat si prietena ta