Sunt putine femei carora le place pl mare! Sunt mai multe carora nu le pasa marimea dar apreciaza daca stiu sa-l foloseasca, asa ca nu generaliza si mai ales las-o mai moale cu filmele pentru adulti ca te prosteste rau!
Lasă-mă frate că toate vb de carici mare,daca vorbesc e clar că râvnesc la așa ceva. Eram odată cu cineva in mașină și mai era una ce avusem o conversație scurta,in mașină așa neîntrebată vorbea că ea nu poate să o facă cu un bărbat daca nu o are mare! Pe Tiktok vad ogrsmada de femei care fac mișto de cei cu small penis, ce râvnesc doar la alea mari! Pe Telegram la fel!
Nu știu ce să zic! Da, nu generalizez că am vb într-adevăr cu una și a zis că nu o interesează așa ceva, dar deja prea multe vor debit mare! Și fetele timide vor, însă nu admit!
As vrea sa le cunosc pe alea cărora nu le pasa sincer
care se uita la caracter și nu la bani si alte dotări.
Depinde ce înțelegi când spui penis mare. 20-25 de cm lungime? Sau 15-16 cm? Soțul meu îl are în erecție aproximativ de 16 cm și sunt mulțumită. Ei bine că nici nu am termen de comparație pentru că singurul bărbat cu care am făcut dragoste este soțul meu. Și sunt foarte satisfăcută de dimensiunile lui. Asta e perspectiva mea de femeie de casă.
Mane, hai sa o zicem direct, dar fara sa te calc in picioare, doar sa te trezesc, ca altfel ramai blocat in acelasi film, tu nu esti nebun, nu esti ciudat, nu esti condamnat, doar ca ai prins niste femei nasoale, ai strans frustrari, si acum mintea ta a luat-o pe o singura pista, si pista aia nu e realitatea.
Nu esti tu problema in esenta, problema e ranile pe care le cari si pe care nu le-ai tratat, si cand stai asa, fara stabilitate, fara liniste interioara, fara claritate, totul se vede distorsionat, inclusiv femeile, inclusiv lumea, inclusiv propria ta valoare.
Si nu, nu e vorba ca femeile "vor africani", asta e doar modul in care mintea ta incearca sa explice de ce nu-ti ies lucrurile, e mecanism de aparare, nu adevar, realitatea e ca femeile raspund la vibe, stabilitate, prezenta, si tu nu le mai ai acum pentru ca esti rupt pe interior, nu pentru ca esti "slab", ci pentru ca esti obosit psihic.
Mane, ai anxietate, ai depresie mascata, ai traume nerezolvate, si astea nu pleaca doar pentru ca te enervezi pe femei sau pe lume, trebuie rezolvate la psiholog, altfel o sa-ti afecteze tot ce atingi, femei, job, incredere, viata.
Si da, fara un job stabil si fara un minim de ordine in viata, oricat ai vrea tu, nicio femeie nu ramane pe termen lung, nu pentru ca esti tu "naspa", ci pentru ca nu oferi siguranta emotionala, si femeile simt asta, nu e vina lor, e realitatea.
Nu te mai autosabota, nu te mai plange de mila, nu te mai compara cu nimeni, pune mana si rezolva ce e in tine, repara-te, ridica-te, si o sa vezi ca toata perceptia ta despre femei se schimba instant.
Nu te judec, dar iti zic clar, direct, masculin, daca nu te aduni acum, ramai blocat, daca te aduni, ridici tot jocul, inclusiv partea cu femeile. Mane, poti, dar trebuie sa-ti faci ordine in cap, nu sa urli in gol pe TPU.
Na ce norocos om, a găsit o femeie faina ca tine. Unele 15 nici nu le simt!
Unde v-ați cunoscut? Ce oameni faini
Aamyyy întreabă:
anonim_4396 întreabă: