anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce la hetero atat de multe femei nu suporta prezervativul? Dar si barbati.
La homosexuali lumea este mult mai atenta si doar asa fac daca sunt intalniri intamplatoare de pe Grindr.
Sa nu ziceti raspunsuri gen "e mult mai placut fara". Vreau raspunsuri mai elaborate, stiu si eu ca e diferit fara protectie.

18 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu cred că sunt așa multe femei care nu suporta prezervativul, însă în relațiile homosexuale pericolul de contactare de boli e mai mare așa că de aceea protectia trebuie sa fie mai mare.

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Eu am gasit cam multe

| Violleta2022 a răspuns:

Nu femeia este cea care nu suporta prezervativul, ci barbatul, de frica ca-l musca de cuc si cum educatia sexuala din tara nu exista, ajung sa creada ca ei sunt dumnezue, dar dupa ce lasa femeia gravida si dupa ce se umplu de boli, ajung sa regrete si sa-si smulga parul din cap.

Femeia ar putea avea orgasme mai puternice si nu ar ai avea stres deloc, daca toate partidele sunt protejate cu prezervativ, fiindca pentru ea prezrevativul inseama o asigurarea ca nu va ramane gravida, ca nu-i nici un pericol sau stres, asdara ea are toate motivele sa vrea cu prezrevativ, dar nu si barbatul care din orgoliu prostesc, nu vrea.

| Scarecrown a răspuns (pentru Violleta2022):

Sa stiti ca domnul nu a intrebat povestea dvs de viata, a cerut alta parere

| anonim_4396 explică (pentru Violleta2022):

Fals. O femeie hetero cu care am facut sex a bagat mana, a scos o din ea, mi-a scos prezervativul si apoi cu mana ei a bagat o adanc la maxim in ea. Apoi m-a tinut cu picioarele si m-a obligat sa dau...
Plus am mai gasit si alte femei hetero care mi au propus asta fara sa ma cunoasca deloc. Iar eu am avut putin contact cu femeile hetero.

| anonim_4396 explică (pentru Scarecrown):

Corect

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru 1 femeie care ti-a facut tie asta nu poti generaliza.

Pai nu doar pentru ea am zis asta. Am vorbit pe tinder si badoo cu mai multe. 3 dintre ele mi au propus direct fara. De asemenea, mai am prietene si ele considera la fel.

Doar prostituatele pot propune asta, ca ele sunt directe si interesate de orice baut le pica. Oricum nu le pasa ce boli imprastie...

Nu...fete studente la medicina in Bucuresti la carol davila.

Vrabia malai viseaza.
Eu nu cred ca fetele de la medicina sunt atat de proaste sau disperate dupa sula, incat sa se roage de tine sa faceti sex fara Protectie. Hai, ca deja exagerezi!

Nu viseaza nimic vrabia...
Nu s au rugat, doamne, mi au doar zis ca ele iau AC sau au sterilet si ca asa prefera, ca latexul se simte groaznic etc.
Eu nu mananc rahat aici ca nu ma cunoaste nimeni...zic asa cum e

Este doar in imaginatia ta, ca pasarica nu simte nici un latex, dimpotriva, cu prezrevativ te simti in siguranta si nu mai ai stres ca poti ramane gravida sau ca trebuie sa fii atenta sa-l scoata inainte de ejaculare, ori ca iei BTS.
Asta este doar preferinat voastra, a barbatilor, care nu aveti educatie sexuala si considerati ca prezrevativul ala va musca de sula, dar cand va imbolnaviti cu SIDA si alte boli grave, ajungeti sa regretati prostia facuat fara cap.

Imaginatia mea? Femeile mi-au zis cu gura lor! laughing
Adica dumneata faci doar cu latex si iti place mereu? Nu faci deloc fara latex? E ciudat sa fii casatorit si sa mai folosesti latexul

Dupa cum spuneam, este doar o generalizare prosteasca.
Esti inca micut de varsta si evident fara prea multa experinat sexuala, ca sa ai idee macar cum fac cei casatoriti sex sau cei necasatoriti, dar inteligenti.

Cei casatoriti nu folosesc deloc sau foarte rar. Asa fac.
De unde stii tu cata exp am eu? Tu ai exp cu femei? laughing Ai doar cu sexul opus, eu am cu ambele sexe, zic eu
Ai cumva 50+? laughing
Esti pe menopauza cred

Abia iesit din adolescenta tocmai ai dovedit ca nu prea ai experinta cu femei, cu generalizarile astea ireale.
Taci si invata cand altii incearca sa-ti explice, ca iti va ajuta in viata!
Invata sa folosesti si prezervativul ala la sex, ca nu te musca de puta, dar iti salveaza viata!

Cu femeile chiar ca nu prea am, asa e. Nici cu barbatii cine stie ce ca nu am facut cu orice prost de pe Grindr.
Eu il foloesc! Ele nu vor