Fiindca nu avem ce face. Ar trebui sa ne multumim cu ce avem. Dar noi vrem intotdeauna mai mult. Si daca relatia este aproape perfecta vrem sa imbunatatim si s-ar putea sa stricam ce avem. perfectiune nu exista. Mai ales in relatii. Intotdeauna va aparea cineva care e mai altfel decat ce avem. Si omul vrea ce nu are.
Eu nu vreau o relatie perfecta, vreau ca relatia mea sa fie imperfecta, cu bune si cu rele, sa avem obstacole, si daca iubirea noastra este atat de mare, cu siguranta le va depasi. Atunci cand ne este greu, sa fim unul langa altul, sa fim propria noastra alinare.
Perfectiunea nu va exista niciodata, daca noi am fi perfecti, relatiile ar fi perfecte, nu ar mai exista niciun pic de adrenalina, nu am mai avea pentru ce sa luptam, si sa ne mentinem iubirea in viata. Totul ar veni de la sine, caci ar fi perfect.
Numai bine!
Pentru ca imaginatia nu are legatura cu realitatea.Realitatea implica un/o partener(a) ce nu e cuplat(a) ca o "masina" la gandurile noastre.Nu e o marioneta si in viata mai apar si situatii neprevazute si ar fi pacat sa nu se intample asa.
Relatia perfecta este relatia care evolueaza, celelalte sunt mentinute artificial la stadiul de "perfectiune". Deci exista foarte multe relatii perfecte.
Pentru ca nici noi nu suntem perfecti Indiferent cit de mult ne place de o fata daca apare alta ne este foarte greu sa o refuzam Asa suntem noi construiti Nu vom reusi niciodata sa avem o relatie perfecta atata timp cat suntem barbati Dar nu vad nimic rau in asta Pa
Nu exista perefctiune in lume decat in Divinitate; restul este o oscilare intre plus si minus. ceva ondulatoriu. c cat traesti mai mult ai sanasa sa te apropii mai mult de perfectiune; este ca un regim tranzitoriu, dar traim prea putin sa ajungem la starea de echilibru; oscilam intre spirit si materie; in rest suntem piele, muschi, ganduri, hormoni, dorinte. ce-i aia relatie perfecta?
In majoritatea datilor exista atat lucruri care ne plac foarte mult la persoana iubita cat si lucruri de-a dreptul insuportabile. Asa ca alegem cu care set de calitati si defecte vom avea de-a face. (Godman). Suntem prea grabiti, nu rezistam singuri, nu lasam sa se acumuleze suficienta energie, imaginatie, dorinta, si atunci toate ni se par comune. Ajungem prea repede la relatie sexuala. Dupa aceea investim prea putin pentru ca lucrurile sa fie speciale. Nu avem un cadru care sa ne impulsioneze sa fie bine in relatia de cuplu. Cineva spunea ca e bine de intrat intr-o relatie dupa ce invata cineva pe de rost un poem al lui Shakespeare. E nevoie de rabdare.
Acceptand defectele vei avea relatia perfecta, nu incerca sa le perfectionezi, ca v-a duce la certuri, gelozie, despartire.
Nu exista perfectiune, daca iubesti o persoana o iubesti in intregime cu defecte si cu calitati
Pentru ca asa sunt oamenii, vor mereu sa atinga perfectiunea.Cand intalnesc un barbat/femeie care credem ca se potriveste cu noi si ne indragostim zicem ca suntem sortiti unul pentru altul, dar de multe ori ajung la divort sau altele...asa e viata!
Pentru ca pentru ca pentru ca... avem aspiratii si tindem spre perfectiune pentru ca vrem mereu ce e mai greu de obtinut
Pentru ca oamenii nu vor fi niciodata perfecti, iar sa visam, nu e interzis. Cred ca in fiecare relatie exista certuri, mici sau mari, poate unele relatii sunt frumoase, dar nu perfecte. Mereu vom dori sa aspiram mai sus, cine nu viseaza la asa ceva?
Ne place sa visam, iar sa visam avem dreptu fara sa suferim prea mult, relatia perfecta dragoste pura sh sincera comunicatie sh respect,
Hmmmm. Sa stii ca exista relatii perfecte... Sunt oameni care se casatoresc si mor impreuna fara sa se certe nici odata insa acest lucru este infricosator de rar.