| amoremioX a întrebat:

De ce nimeni nu ma iubeste si oare de ce nimic din ce fac nu e bine? de ce toti oamenii la care tin ma ranesc? cateodata mi-as dori sa morcrying(((

Răspuns Câştigător
| StaRmAgiC a răspuns:

Nu trebuie sa dramatizezi lucrurile.Trebuie sa vezi lucrurile si din alt punct de vedere.Trebuie sa fii mai optimista si sa nu gandesti atat de negativ.
In primul rand cineva te iubeste.Parintii tai sigurwinking

Al doilea randtongueoate ca inainte de a face un lucru, nu te gandesti si la consecintele care vor urma.De aceea se spune ca trebuie sa te gandesti de 2 ori inainte de a face sau spune un lucru, pentru ca de cele multe ori daca nu facem asa dam gres, si ne invinuim de ceea ce am facut si facem.

Al treilea rand:Fii serioasa, de ce sa vrei sa mori? Esti destul de tanara sa gandesti un asemenea lucru.La nervi si suparare spui multe. Dar dupa, o sa vezi ca nu o sa mai vrei astatongue.Multi spunem lucrurii aiurea dar nu le si facemtongue Si asta e bine.
Si de fiecare data cand ai vreo problema, vorbeste cu mama, sora etc. sau scrie pe acest site ce probleme ai si noi te vom ajuta cu ce putem. Doar de aceea se numeste "Toti-pentru-unu".
Ai grija de u:*

36 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, crede-ma ca nu esti singurasad, si eu ma simt la fel, dar nu ai de ce sa gandesti asa, viata e dura uneori dar trebuie sa ai incredere in tine, sa fi optimista, sa nu te mai gandesti la lucruri de genul acesta, nu cred ca nimeni nu te iubeste, asta e parerea ta, dar in primul rand te iubeste D-zeu, apoi familia ta, si poate mai sunt si baieti care tin la tine dar poate tu nu bagi de seama sau nu i-ai observat, sigur esti o persoana speciala cu multe calitati, dar trebuie sa crezi in tine si sa privesti mai bine in jur sa vezi ca nu e chiar asa cum crezi!

| fabiola a răspuns:

Nu cred ca nu te iubeste nimeni! Deschide bratele, deschide-ti sufletul, iubeste si vei fi iubita.Nu dramatiza micile dezamagiri, traieste clipa, traieste cei mai frumosi ani!

Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca ar trebui sa te gandesti mai mult la tine si mai putin la cei care incerci sa fii buna si dragalasa. Nu inteleg, de ce vrei sa mori! Nu uita viata este foarte complicata, plina de neprevazut, te rog fii tare, nu te lasa prada situatiilor dramatice din viata. Toti avem probleme in viata si nu conteaza varsta, trebuie sa nu le mai pui la suflet si sa le tratezi cu indiferenta.

mira
| mira a răspuns:

In mod sigur exagerezi.

| Ana_6509 a răspuns:

Heeei nu fi trista.Cu toti trecem prin astfel de momente dar pe urma realizam ca nu e tocmai asa.Printii tai cu siguranta te iubesc da poate ca nu stiu sa iti arate asta.Totusi ei te iubesc, nu te indoi de asta.
Si eu am avut astfel de moment (si inca mai am)insa trebuie sa fim tari si sa trecem peste.Ai grija de tine si pretuieste-ti viata asa cum e ea.Noi suntem alaturi de tine.>big grin

| devilll a răspuns:

BECAUSE LIFE SUCKS sad
si eu sunt cam in aceeasi situatie dar ce sa faci viata merge inainte

| r8driver a răspuns:

Nu mai fi suparata ca eu te iubescwinking

| eni a răspuns:

Si eu am trecut prin momente asemanatoare. E nasol, dar ai sa vezi ca soarele o sa rasara si pe strada ta.Sa nu te gandesti la moarte, viata e frumoasa si merita sa o traiesti! Pa si sa fi iubita.

| yoanna73 a răspuns:

Eu zic sa te mai gandesti! chiar nimeni nu te iubeste? dar mama ta? tatal tau? surori nu ai? frati? moartea nu e o solutie. daca dumnezeu ma asculta pe mine trebuia sa mor de cel putin 100 ori, dar el nu ma ascultat si sunt fericita cu faamilia mea.(copii si sotul))si e de ajuns sa stii.mai gandeste-te si lasa timpul sa treaca.viata e o continua lupta.

| cristibossu27 a răspuns:

Cred ca esti foarte pesimist.incearca sa ati faci prieteni noi si sa fi inteles din start de acestia.nu cred ca nu ati iese bine cea ce faci doar ca nu te inteleg cei din jurul tau.cautati alti prieteni.

| Alina_5575 a răspuns:

De ce spui toate lucrurile astea? asta crezi tu dar eu zic ca nu e asa, poate ca cine te iubeste nu`ti arata acest lucru.

Cat despre cei la care ti te ranesc stiu cum e de curand si eu ama aflat ca cea mai buna prietena ma tradat dar nu-i nimic cine te raneste insemna ca vede in tine ce iei nu vor fi niciodata sau o fac din ciuda, din invidie.Nu le da atenti pentru ca ei vor sa-ti faca rau, sa te vada cum suferi, nu le da aceasta satisfactie demonstreazale ca tu esti mai buna si ai puterea sa treci peste oricewinking...

nu mai fi suparat/a vezi lucrurile bune nu ce afc alti pentru a te rani kiss

| nina_3625 a răspuns:

Nuhh sad cateodata tot te doare eu folosesc un secret... si da unt fericita (iubesc si sunt iubita) nimeni nu e de vina ca nu te iubeste stiu ca e sever si dur ce spun dar trebuie sa stii ca singuta vinovata de aceasta problema esti tu sadsadsad e greu stiu dar poti incerca sa oferi celor din jur dragostea care o doresti nu vei fii dezamagita in ciuda parerilor lumea in care traim e una minunata baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti pe drumul cel bun daca incepi sa te intrebi.Nu vei fi salvata decit cind ai sa gasesti raspunsul dar singura fara nici un fel de ajutor...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Lasă moartea să îmbătrânească și tu trăiește viața din plin fără să-ți fie rușine de ceea ce faci.
Nu mai pune la suflet totul și nu te mai îndrăgosti așa de repede.
Fii mai rece!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mdea...sentimentu asta l`am avut si eu o foarte mare perioada de timp. tine capu sus nu da atentzie la parerile oamenilor invidiosi. fii tu nu te schimba pentru nimeni cineva te va iubiii asa cum esti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii parca am scris eu aceasta expresie, fiecare cuvint e parca dictat de mine. eu fix asa uneori simt, dar sa vezi ca nu va fi permanent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa te gandesti asa. banuiesc ca ai undeva pana in 17 ani, asta e o perioada a vietii cand te simti asa, dar lumea te iubeste, poate nu`ti arata lucrul asta dar sunt persoane care te iubesc, eu ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt intreaga, si eu aveam ganduri din astea, dar acum dupa multi ani realizez cat de mult sunt iubita, si nu`mi doresc sa mor, mi`e frica de perioada aia, si pentru simplul fapt ca nu vreau sa sufere persoanele care le iubesc, si de care sunt iubita. tu pana acum poate nu ai gasit persoanele potrivite care sa-ti fie prietene/ amice. incearca sa iti faci un fel de "curatenie" in prieteni sa vezi care sunt adevarati, din pacate aceia sunt putini la numar, dar atunci cand ii gasesti pretuieste`i deoarece ei nu te vor face sa te simti asa cum te simti acum, nu meriti asa ceva, am trecut prin ce treci tu, si mi-a fost invatatura de minte, mi-am facut o curatenie in prietene de pot in momentul de fata sa le numar pe degetele de la o mana, n`am nevoie de mai mult! pentru ca acum ma simt foarte "bogata"! bafta, si sper sa auzim de bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las' ca si eu sunt la fel ca tine uneori dar o sa vezi ca cineva o sa te iubesca sigh stiu cum e si te inteleg...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie dar trebuie sa fim tari...cu capul sus...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine.si eu sufar, este foarte greu nimeni nu ma intelege. am vrut de multe ori sa ma omor dar degeaba D-ZEU nu ma iubeste si nu ma ia acolo sus, dar asta e.SUFAR IN TACERE pentru K NIMENI NU MA INTELEGE. daca vrei sa vorbim...asta e id meu...frumushikmadutza

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca cu toti suntem omameni si gresim. tu nu ai ranit nici o data pe nimeni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

sadsincer, de multe ori gandesc si eu asa! dar ma uit in oglinda si...in fine e mult mai rau!crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai inebunit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te cred si eu ma simt la fel draga...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai si ce astepti laughing du-te la psihologbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa morii hmmm acelasi sentiment il am si eu
dar tu nu ai problemele mele tu doar treci printr-o perioada mai proasta stai linistita o sa iti treaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa fii trist pentru asta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai poate ca sunt beat, poate ca sunt dezamagit de propria persoana, dar stiu un lucru.nimeni niciodata nu o sa ma iubeasca.nu stiu sa traiesc.sunt prea retras.sau poate prea prost. dar de fapt sunt sigur ca mai bine ar fi sa mor. dc pentru unii e asa usor iar pentru altii e un chin. dc eu sunt singur iar altiii au pe cineva alaturi.si nu e vorba ca au doar pe cineva, ci au mai multi "cineva". cateodata ma gandesc ca ar fi mai bine sa nu exist.sau chiar sa mor.asa nu cred ca pot sa mai traiesc...cineva a spus ca" viata e grea", insa acel cineva nu sh ca viata e imposibila... cel putin pentru mine.imi pare rau amoremioX. si te rog sa nu iei in seama ce am scris.acm e prea tarziu