~*~Datorita Urii.in aceasta lume Ura este mai bagata in seama decat Iubirea.Cand marea majoritate a pamantenilor vor alege Iubirea si nu ura atunci va exista si Pace pe pamant.O noapte Frumoasa~*~
Nu stiu, poate findca nu stuntem egali, de asta sunt si atatea razboaie si pnm, daca am fi egali nu am vrea nici unul ceva de la celalalt dar asa, fiecare se lupta contra cuiva sa fie mai presus, cam asa ceva sta treaba pnm...
Ca binele fara rau nu exista! sau nu stiu cum sa iti explic e greu de explicat si dificil sa intelegi, gandeshte-te la urmatoarea chestie "lumina fara intuneric nu exista". e un echilibru!
sa arunci bombe pentru pace e un pleonasm mai bine o cacafonie
Exact cum a zis si CosmicLoveLight este din cauza urii... Lumea inca nu a invatat ca nu tebuie sa urasti pacatosul ci pacatul
Asta se numeste "Legacy of Cain". Omul pleaca urechea la soapta celui rau, a facut asta din prima zi si rezultatele sunt cele care se vad.
Pentru ca pacea nu aduce bani, razboiul da, se cumpara munitie, se cuceresc teritorii si unii sunt nebuni si le place violenta (parerea mea)
Pentru ca Ura e un sentiment mai puternic decat Iubirea sau pentru ca M-am sculat eu cu fata la cearceaf