Buna,nu il poti uita poate pentru ca il iubesti prea mult, sau nu ai destula vointa sa o faci.Nu poti sa uiti intr-o clipa persoana iubita,poate dura saptamani,luni,ani...
Cel mai important e sa ai vointa de a-l uita si sa lasi timpul sa vindece ranile si timpul te va ajuta sa treci peste si sa uiti,dar trebuie rabdare.
Incearca sa ai o gandire pozitiva,sa il eviti,sa nu il cauti,sa mergi mai departe,chiar sa iti faci un alt prieten.
Iesi,distreaza-te,nu te mai gandi la el,lasa amintirile si tot ce a fost in urma, priveste in prezent, nu spre trecut.
Nu ai cum uita o iubire, asa, batand din palme sau la comanda. Ai nevoie de timp suficient ca s-o faci, de vointa si rabdare.
Nu mai vorbi cu el, in caz de ai poze cu el nu te uita la ele, stergele! Incearca sa fi tot timpul ocupata ca sa nu te gandesti la el sau sa ti se faca dor de el, iesi mult cu prietenii, poate cunosti si baieti noi cu care sa te simti bine, sa aveti lucruri in comun (nu neaparat sa te combini cu ei flirteaza doar), doar asa ca sa iti distraga orice gand destinat fostului
in caz ca te-a ranit cu ceva sau a facut ceva rau atunci cand iti e dor de el si il vrei inapoi aminteste-ti de ce v-ati despartit si repeta-ti ca nu te merita, aminteste-ti de momentele urate ajuta si asta. Primele zile dupa o despartire sunt cele mai grele apoi incet, incet se vindeca rana. Poti sa si plangi daca simti nevoia te ajuta sa te descarci, iar cand termini de plans o sa iti dai seama ca viata e frumoasa si ca meriti cei mai bun. Si sti cum se zice "ce-i al tau e pus de-o parte" daca nu mai sunteti impreuna inseamna ca nu e el cel potrivit pentru tine si ca undeva in lumea asta te asteapta un baiat mult mai bun. Eu asa fac cand ma despart de cineva, in momentu asta sunt "sub tratament" cam de o saptamana si incepe sa functioneze sper ca va functiona si la tine.
:*:*
Nu pe bune... Daca pui intrebarea asta, clar dobitocul a plecat si te-a lasat cu inima rupta-n doua si orgoliul calcat in picioare apoi adunat cu matura si farasul si aruncat la gunoi.
Tu chair crezi ca trebuie sa ne dam de fiecare data peste cap pentru orice persoana care intra si iese din viata noastra?
O sa te refaci!
Acum problema este ca n-ai o activitate care sa iti distraga atentia...Si cand nu avem ce face, ne bagam in borcanul cu melancolie.
L-ai iubit! Asa si?
O sa mai iubesti...Si de fiecare data va fi diferit.
Nu baga toti baietii in aceiasi oala...Nu sunt toti niste prosti...
Exista si idioti, poric, boi...Dar avem nevoie de ei si ei de noi...![]()
Sunt niste imbecili importanti...
Revino-ti!
O sa treci la urmatorul...O sa ai 1 mil de fluturi in stomac si nici n-o sa iti mai amintesti de porcul din cauza caruia acum plangi.
O sa il poti uita doar cand o sa gasesti pe altcineva asta e sigur
la fel mi s-a intamplat si mie am suferit 2 ani nu vroiam nimic cu nimeni imi statea gandul doar la el am cunoscut un baiat si a 2a zi uitasel de el. imi mai venea in gand dar dupa ceva timp am reusit sa il uit de tot.
Nu se uita asa usor. Cel mai repede l-ai uita daca ti-ai face un alt prieten.
Asta este doar parerea mea, decizia e a ta.
Pai cauta si tu cu ce sa iti ocupi timpul fara sa trebuiasca sa te gandesti mult, sau cum fac eu de obicei, ma uit la alti tipi si ma gandesc la ei
sau imi caut pe altcineva
Ioana909 întreabă: