Pentru că pe ele le interesează în primul rând banii iar educația și cultivarea vin ca un bonus, nu invers.
Nimanui nu-i plac badarani, deci d'aia femeiile apreciaza tipi educati. Nu conteaza starea materiala atat de mult, daca tipa nu e sclifosita, dar daca un barbat e intelingent si educat conteaza foarte mult, si viceversa, daca tipa e proasta degeaba arata bine.
Depinde si de tipa ray, dar si de tip, e normal ca daca nu iti acorzi un minim interes fata de aspectul fizic nu o sa fi atractiv, dar pana la urma cand vorbim de o relatie fizicul nu tine pe post de atitudine, daca esti cocalar iti gsrantez ca ai flit, chiar daca ai fi si fat frumos.
Intrebarea e cate tipe am abordat, si cu cate am avut un pic de tact cand am facut-o?
Problema la mine a fost chiar atitudinea am actionat prea direct intr-un timp prea scurt de aici nu rezulta prea multa inteligenta. Diferenta dintre mine si orice tip care renunta sa cauta e ca daca eu gresesc si realizez asta o sa incerc sa-mi repar greseala, iar daca o sa peste o curva nu inseamna ca toate sunt asa.
Ray tu esti ferm convins ca femeiile sunt de vina, da au si ele o vina, dar ti-am mai zis in cate cazuri nu ai avut o falsa impresie. Eu subiectul asta numit dragoste il pot aborda oricum evolutionist, social, romantic, ba chiar si economic, dar astea sunt doar fatade ale subiectului in sine. Tu zici ca dragostea nu exista si esti multumit, de fapt dragul meu ray tu nu esti multumit ci resemnat e o diferenta. Daca deschizi larg ochii ai sa gasesti si tu o persoana cu care sa fii, asta asa ca fapt divers si sfat amical. In viata nu poti spune ca altul e vinovat, sau ca doar tu esti vinovat...Esti vinovat? Asuma-ti vina, treci peste si nu repeta greseala, el altcineva vinovat, ignora-l si treci peste ura si fustrarea nu te ajuta, si nici nu ii afecteaza pe cei pe care ii urasti, cea mai buna razbunare e sa te doara in cot de ala care ti-a facut rau, asa scapi nesifonat. Cea ce am zis e valabil si in viata si in dragoste.
Păi ce ar putea fi mai potrivit pentru o fată decât asta? E logic. Depinde de ce se îndrăgostește fiecare fată. Să nu uităm că mai sunt și cele care preferă băieții ''răi''.
Familia nu contează, asta cu sa fi educat contează pentru impresia care o lași.
SadWord întreabă:
liliana77any întreabă: