| madagascar a întrebat:

De ce trebuie sa va ganditi la avort atat de usor? Parca vorbiti de mancat seminte, nu pot sa cred cat de usor va e sa omorati pentru ca sunteti inconstieti si nu stiti sa va puneti ordine in viata. de ce in secolul 21 se mai vorbeste despre asa ceva?

3 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Pentru ca multe fete nu primesc o educatie potrivita! In scoli cand vine vorba de avorturi spun ca la noi in Romania nu este cazul sa vb despre asa ceva si trec la alt subiect, parintilor le este rusine sa povesteasca copiilor ce se intampla daca! Noi suntem in secolul 21 doar cu timpul dar cu gandirea cu multi ani in urma! In alte tari se tin cursuri obligatorii in scoli despre educatie sexuala si acei copii stiu ce trebuie sa faca si ce nu, dar la noi ce se face? Nu e vinovata lumea ci sistemuwinking

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Vina, inconstienta partenerilor.
Nesustinerea lui fata de ea.
Varsta frageda.
Si sunt multe multe multe!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unu:o educatie deficitara, fara detalii
Doi:necunoasterea urmarilor acestui act criminal as zice eu
Sunt multe urmari care au consecinte asupra organismului si a psihicului
Pentru multi pare o solutie foarte buna dar nu e! Ar trebui folosite mijloacele de contraceptie existente caci sunt destule si parintii ar trebui sa lase rusinea deoparte si sa ii educe pe copiii lor si din punct de vedere sexual! Eu una am facut asta si stiu ca atunci cand va veni vremea baiatul meu va sti ce va avea de facut