| Ivallll a întrebat:

De ce un baiat dupa ce te paraseste peste catva timp de cauta iarasistraight face?

Răspuns Câştigător
| Mihai2892 a răspuns:

Sunt mai multe posibilitati...Ori vrea sa fie iar cu tine si sa te raneasca din nou parasindu-te pentru ca asta il face pe el sa se simta puternic.Ori pentru ca a realizat ca te iubeste si ca gresit parasindu-te si vrea sa repare acea greseala.Ori pentru ca vede ca nu gaseste pe alta si se gandeste"La naiba...o ard singurel pana vine alta gagica? M-am dat de vreme rea, mars incoa' ".Si cam astea ar fi dupa parerea mea posibilitatile. big grin

9 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Pentru ca a mai vazut cum e cu altele si si-a dat seama ca t erai mai buna decat ele.happy

| Liquify a răspuns:

Fie pentru ca regreta si are sentimente pentru tine, fie nu si-a baut joc destul prima ora. Depinde de situatie.

| russyy a răspuns:

Pentru ca isi da seama ke a pierdut

| xMoTaNeL a răspuns:

Poate i s-a facut dor de tine.

| florynna93 a răspuns:

Relizeaza ce a pierdut si ca nu mai gaseste una la fel ca tine!

| CocoMexii a răspuns:

Te vrea inapoi straight face sau ii era dor de tine ( saruturile talehee hee happy

| arte74 a răspuns:

Cand ai vine dor de p izda te cauta

| Tanya4you a răspuns:

Pai eu zic ca el vrea sa vad daca acea fata incepe sa se milogeask la el dupa ca sa se inpace si nu stiu...si dupa ce vede ca nu i.a mers se intoarce el la ea.laughing

| djdox a răspuns:

Ptr ca realizeaza ca o pierdut ceva foarte drag happy, nu'ti dai seama ce ai numai dupa ce pierzi big grin