| UnAltVirginTristȘiDisperat a întrebat:

De ce unii tineri au răbdare în ceea ce privește a începe viața sexuală, în timp ce alții sunt disperați?
Și mai am mai multe întrebări. Am vorbit cu o fată care mi-a recomandat altă fată care ar putea, dacă totul merge bine, să îmi devină prietenă cu beneficii. Și prima fată mi-a zis că, atunci când voi vrea să fac dragoste cu posibila viitoare prietenă cu beneficii, Nume, să îi dau lui Nume o ciocolată. Acum, eu am o dizabilitate de vedere foarte gravă și încă nu am învățat foarte bine cum să mă deplasez neînsoțit (am peste 18 ani, pot să fac dragoste). Îmi este rușine să îi spun mamei că vreau să mă ducă la Nume să fac dragoste cu ea. Așa că am făcut un plan cu fata care mi-a recomandat-o pe Nume să merg la cea dintâi (ea și iubitul ei sunt cunoștințe cu mine și cu mama) și la aceste cunoștiințe să fac dragoste cu Nume (bine, nu vreau decât să mă sărut cu Nume și să îi fac sex oral și să o ling în funduleț dacă ea acceptă pentru că vreau ca șansele de a o lăsa gravidă să fie 0 (am aderat la curentul filozofic antinatalist și nu m-aș putea ierta poate niciodată la gândul că am forțat un suflețel nevinovat să vină în planeta asta închisoare)). Întrebarea este: care-i faza cu ciocolata? Așa se face? Se duce ciocolată la fete când vrei să faci dragoste cu ele?
Îmi este tare rușine că am scris această postare, dar sunt curios. Și ce părere aveți? Este bine ce vreau să fac? Oscilez foarte mult.

2 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

"Se duce ciocolată la fete când vrei să faci dragoste cu ele?"
Mai bine îi dai o bancnotă de 50 laughing hai că glumesc laughing
Probabil ea a dat exemplu de un gest pe care să îl faci să nu te duci la ea cu mâna în fund laughing în loc de ciocolată poate fi și o floare, un cadou.
Cred că nu e necesar să ne zici ce vrei să faci tu cu ea, puteai să eviți partea aia

| MercyAngel a răspuns:

Unii tineri au mai multă putere de abstinență când vine vorba de sex. Mai ales fetele. Eu, de exemplu, am așteptat până la căsătorie. Dar a fost alegerea mea.
Nu toți suntem la fel și înțeleg dacă unii nu se pot abține.
Ce nu înțeleg și nu pot fi de acord este curentul acesta antinatalist. Eu ador copilașii. Sunt educatoare de meserie și te asigur că cei mici sunt niște îngerași adorabili și merită să fie aduși pe lume.
Lumea fără copii ar fi tristă și fără farmec. Așa că încurajez toate cuplurile să procreeze copii. Este cel mai frumos lucru pe care îl pot face oamenii.