| Mario1996 a întrebat:

De ce zice multă lume că dacă ai până în 35 ani, nu te mai ia nimeni de soț/ soție sau iubit(a)?

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cred ca ai gresit exprimarea. Pana in 35 poti avea 20, 24, 25 etc.
De ce nu te-ar lua nimeni de soț/soție?
Poate ai vrut sa spui dupa 35 de ani.
Dar e total gresit, se iau unii si la 45, 50 si chiar mai mult.
Eu m-am recasatorit la 43 de ani cu sotia de aceeasi varsta. Si inca suntem impreuna.

| sierra1 a răspuns:

Chiar nimeni nu dar cei/cele disponibile., s-au mai impuținat. Așa că keep looking - după cum zic francezii

| Sofer a răspuns:

La 35 ani doar fete peste 25 ani sa ai in vedere nu mai jos.

| Dismally a răspuns:

Pentru ca pe vremuri oamenii se casatoreau foarte devreme, pe la 18 - 20 de ani, daca depaseai 30 era o problema cu tine. In zilele noastre nu mai e cazul.

| TimberWolf a răspuns:

Barbatul sarac si femeia urata n-o sa-si gaseasca niciodata un rost cu cineva, femei nasoale am mai vazut maritate si fericite dar barbati saraci insurati si fericiti niciodata.

| Kiran a răspuns:

Pentru ca pana la 35 ai iubit, ai fost iubit/a, iar daca asta nu te-a facut sa te casatoresti, atunci sansele sa o faci dupa o varsta scad dramatic.
Exceptiile vin din mediul de viata a unei persoane; de exemplu, dupa ce realizezi situatia materiala, ai vizitat multe locuri, ai trait experiente si ai avut multa adrenalina, la un moment dat este posibil sa "obosesti" si sa vrei sa iti incepi viata "serios".

| 1onurReal1 a răspuns:

laughing ce glumă bună!