Buna,
In primul rand, tu cum te comporti cu ea? Esti dragastos, apreciezi ce face sotia ta pentr tine, ii multumesti pentru masa/camasa calcata, o imbratisezi, o saruti cand pleci si vii acasa, sau chiar si random? Daca nu, sotia ta se simte ignorata si poate te banuie de lucuri necurate.
In al doilea rand, daca faci totusi macar cateva de mai sus, ar trebui sa ai o discutie cu sotia ta si sa-i explici ca nu are rost gelozia ei.
In concluzie, complenteaza-ti si apreciaza-ti femeia, mai ales daca pana acum nu avea reactii de gelozie.
Poate sa vrea sa se razbune, sau poate nu se mai simte atragatoare.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea pe subiectul asta si sa ii spui ca o relatie se bazeaza pe incredere si da-te exemplu pe tine care ai trecut peste pragul geloziei.Fai niste complimente sa se simta bine in pielea ei si spune-i ca o iubesti si o placi.E destul de rau sa ai complexe si sa te simti inferior.
Poate n-o mulțumești unde trebuie, mai știi...
Ei da...Vezi sa nu. Daca te gandesti la ce ma gandesc si eu, afla ca este cea mai norocoasa femeie din lume.Serios.
Ioi, nu stiu cum suporti.
Totusi, viata personala cand?
Sunteti maturi, sunteti casatoriti.
Invit-o la o cina sau la o cafea, sau chiar acasa dimineata cand va treziti si va beti cafeaua/ceaiul etc incearca sa vorbesti cu ea deschis despre toate.
Poate chiar ai facut ceva si si-a pierdut increderea.
Scz,nu-s oglinda.
Pe românește se poate? Sau pe franțuzește dacă știi așa bine, dar să aiba sens.
Hai gata. Spune ceva serios, daca nu...Lasa-ma cu toata caterinca asta...
Păi eu îi căutam circumstanțe atenuante, să nu zic că e bolnavă psihic.
Nu e, ca eu am cam inceput cu gelozia.
E super ok, o femeie extraordinara.Nu e o isterica nebuna.
Doamne fereste
Păi ori e o bomboană de femeie, ori o zgripțuroaică geloasă? Nu te pricepi la descrieri...
Daca elimim gelozia, este minunata!
Dacă elimini faptul că-s urâte, multe femei sunt minunate. E cam aceeași logică.
E si frumoasa.Doar nu crezi ca ma insuram cu o vanzatoare de clatite, nu?! Adica...Totusi,nici eu nu-s uratel.Deloc.
Dar e vreo calitate pe care să n-o ai?
Poate ca am ochii verzi si nu albastri