| BlueDark a întrebat:

De ceva vreme sotia e geloasa.Foarte geloasa.O perioada eram eu cel gelos,dar acum s-au inversat rolurile.
Daca intarzii jumatate de ora, ma ia la interogatoriu.Nu ma deranjeaza,ca totusi inseamna ca ma iubeste laughing

De exemplu astazi am trecut pe la un service auto si am luat un antigel pentru masina.M-am mai uitat la niste anvelope, la niste stergatoare de parbriz...Stiti voi,cum sunt barbatii.
Cand am ajuns acasa, pac! "Unde ai fost? Ai intarziat 35 de minute!( vezi bine,Doamne,ca le-a numarat cu precizie de nevasta).
La care eu-"Am mers la service,am luat ceva pentru masina etc."
Ea-"Adu bonul"
Pe bune, femeie? Da de unde sa scot eu bonul? Orice om normal la cap il arunca la primul cos sau nici macar nu mai intinde mana sa il ia (mai ales pentru o sticluta de antigel la 20 de lei).De unde sa stiu eu ca acasa ma prezint cu "biletul" la control?(la propriu)
Nu inteleg ce s-a intamplat cu ea.Inainte nu avea nicio treaba unde ma duc,ce fac...Iar acum, ia la control si telefonul cand nu sunt eu prin preajma.
Ce credeti ca e cu dansa? Posibil sa creada ca o insel(ceea ce nu as face nici cu pistolul la tampla) sau doar vrea sa "se razbune" dupa perioada mea de gelozie(sa imi arate cum e la "perchezitie")?

27 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

In primul rand, tu cum te comporti cu ea? Esti dragastos, apreciezi ce face sotia ta pentr tine, ii multumesti pentru masa/camasa calcata, o imbratisezi, o saruti cand pleci si vii acasa, sau chiar si random? Daca nu, sotia ta se simte ignorata si poate te banuie de lucuri necurate.

In al doilea rand, daca faci totusi macar cateva de mai sus, ar trebui sa ai o discutie cu sotia ta si sa-i explici ca nu are rost gelozia ei.

In concluzie, complenteaza-ti si apreciaza-ti femeia, mai ales daca pana acum nu avea reactii de gelozie.

| BlueDark explică (pentru Ririru):

Le fac pe toate! Imi calc si singur camasa! Eu gatesc in casa! laughing

| Freya1 a răspuns:

Poate sa vrea sa se razbune, sau poate nu se mai simte atragatoare.
Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea pe subiectul asta si sa ii spui ca o relatie se bazeaza pe incredere si da-te exemplu pe tine care ai trecut peste pragul geloziei.Fai niste complimente sa se simta bine in pielea ei si spune-i ca o iubesti si o placi.E destul de rau sa ai complexe si sa te simti inferior.

| BlueDark explică (pentru Freya1):

Sunt foarte tandru cu ea.Mereu o complimentez si ii mai "fur" cate un sarut pe neasteptate...Dar a devenit foarte posesiva.Cand vorbeste cu prietenele spune "Ionel AL MEU" laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlueDark):

Poate n-o mulțumești unde trebuie, mai știi...

| BlueDark explică (pentru anonim_4396):

Ei da...Vezi sa nu. Daca te gandesti la ce ma gandesc si eu, afla ca este cea mai norocoasa femeie din lume.Serios.

| Pool77 a răspuns:

Ioi, nu stiu cum suporti.
Totusi, viata personala cand?

Sunteti maturi, sunteti casatoriti.
Invit-o la o cina sau la o cafea, sau chiar acasa dimineata cand va treziti si va beti cafeaua/ceaiul etc incearca sa vorbesti cu ea deschis despre toate.
Poate chiar ai facut ceva si si-a pierdut increderea.

| BlueDark explică (pentru Pool77):

Nu,nu am facut nimic si nici nu as face.O iubesc foarte mult, nu m-ar lasa inima sa fac ceva gresit.

| Pool77 a răspuns (pentru BlueDark):

Bine bine, dar cineva nu e gelos doar asa.
Sau poate ca asa a fost mereu si doar acum iti arata.
O relatie, fie ea chiar o casatorie cam da chix daca nu este incredere.
Ai vorbit cu ea?

Am vorbit...Raspunsul a fost demn de o comedie d-aia americana laughing
"Pai eu de unde vrei sa stiu ca te deranjeaza?!"

Mi se pare ca nu poti vorbi serios cu ea.
I-ai spus ca te deranjeaza faptul ca e prea geloasa?

A inceput sa rada si sa faca misto de situatie.Cica "ma iubeste si nu vrea sa ma fure cineva".
Ok...In final a iesit o caterinca de speriat...
Efectiv era rosie de la atata ras.

Apropo, o femeie tu nu tine la tine doar pentru ca e geloasa, viceversa, tine la tine cand are incredere in tine si nu te ia la rost dupa fiecare actiune/fapta.

Daca nu poti vorbi cu ea fara caterinca, fa si tu cum face ea, vezi ii place?

Nu mai, nu ai priceput...
Femeia a inteles ca e deranjant si s-a oprit.Si daca tot a terminat-o, macar sa o faca intr-un fel amuzant.Am ras amandoi de am cazut pe sub masa.

Iooooooooi.

Scuza-mi neintelegerea laughing

Bravo atunci, casa de piatra incontinuare.
Un sfat pe viitor, orice problema se rezolva cu ea prin comunicare, nu pe TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă umbli cu toate panaramele ce să-ți facem?

Scz,nu-s oglinda.

Pe românește se poate? Sau pe franțuzește dacă știi așa binelaughing, dar să aiba sens. sad

Hai gata. Spune ceva serios, daca nu...Lasa-ma cu toata caterinca asta...

Păi eu îi căutam circumstanțe atenuante, să nu zic că e bolnavă psihic.

Nu e, ca eu am cam inceput cu gelozia. laughing
E super ok, o femeie extraordinara.Nu e o isterica nebuna.
Doamne fereste laughing

Păi ori e o bomboană de femeie, ori o zgripțuroaică geloasă? Nu te pricepi la descrieri...

Daca elimim gelozia, este minunata!

Dacă elimini faptul că-s urâte, multe femei sunt minunate. laughing E cam aceeași logică.

E si frumoasa.Doar nu crezi ca ma insuram cu o vanzatoare de clatite, nu?! Adica...Totusi,nici eu nu-s uratel.Deloc.

Dar e vreo calitate pe care să n-o ai?laughing

Poate ca am ochii verzi si nu albastri laughing