Depinde in ce conditii o iei. Nu sunt indicate, sa fie luate frecvent. pentru unele persoane s-ar putea sa fie daunatoare pentru tot restul vietii, in sensul ca nu va mai putea avea copii, dar sunt rare cazuri. Unele dintre ele au reactii adverse, dupa, destul de urate.
Depinde...poti sa ramii insarcinata (sunt si aici in TPU marturii ale unor persoane care au ramas insarcinate dupa utilizarea pilulei).
Poti sa ai probleme cardio-vasculare, poti sa te ingrasi fara motiv, poti sa produci niste schimbari hormonale in organism pe care foarte greu le poti corecta... poti suferi de sterilitate dupa ce ai luat timp indelungat aceste pilule (gen 3, 4 5 ani etc). Poti face avort spontan, adica fara stirea ta "elimini" un copil (pe asta se bazeaza medicii cind recomanda pilula). Evita si lasa timpului o sansa, privilegiaza prietenia unei persoane si nu "sexul", pastreaza-ti demnitatea.
Folosesc anticonceptionale de 5 ani.nu sunt daunatoare atat timp cat le iei sub indrumarea unui medic si a unor analize in prealabil.eu am facut toate asta.nu mi s-a intamplat nimic.nu am avut reactii adverse si nu ramai insarcinata atat timp cat le iei regulat
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă: