| kala92736363 a întrebat:

Deci eu am 20 de ani și nu am avut nicio relație până acum, nici măcar primul sărut și sunt fată. Vb cu băiat de la facultate, dar problema e ca eu fizic nu sunt atrasă de el. El nu arată rău, dar pe mine efectiv, nu știu de ce nu mă atrage fizic deloc. Noi stăm foarte des împreună, radem, îmi place foarte mult compania lui, îmi oferă atenție, se comportă frumos dar nu știu ce i în neregulă cu mine. El mi-a cerut să fim împreună dar eu n am acceptat pentru ca efectiv nu l cunoșteam deloc. Dar eu m-am schimbat foarte mult de când l am întâlnit. Zâmbesc foarte des când sunt cu el. Dar eu i-am spus ca nu știu dacă vreau să fiu cu el. Ca eu n am încredere în el si ca e o problema la mine. Eu gândesc greșit va rog sa mi spuneți orice. Efectiv nu știu ce să fac …….

11 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Ai procedat bine.
Acum nu spun că nu e omul potrivit pentru tine, dar ai nevoie de timp.
Spune-i asta.

| Kiran a răspuns:

Poate ca iti place de altcineva, poate ca simti cum acest baiat nu e total real. Oricare ar fi motivul, procedezi bine. Tu stii ce trebuie sa simti sau cum vezi tu o relatie, daca nu vrei, nu vrei.

Legat de acest baiat, continua sa petreceti timp ca prieteni, nu adu subiectul de relatie, consuma toata afectiunea sa si continua sa ii zambesti.
(de ce am impresia ca fizicul sau ceva legat de comportamentul lui ar fi problema?)

| RAY a răspuns:

Nu ești singură în situația asta,atracția fizică este involuntară nu noi decidem voluntar,poate să aibă comportă bun,sa fie băiatul perfect daca nu simți atracția fizică nu merge,ai procedat foarte bine că ai spus că nu vrei relație, degeaba uni spun că sufletul contează alte ipocrizii, dar fara atracție nu simți plăcere, nu simți plăcere și milă, empatie, îți place de vreun băiat?

| RAY a răspuns (pentru Kiran):

Legat de fizicul lui

| kala92736363 explică (pentru Kiran):

Nu are nicio problemă fizicul lui. Din potrivă el este sportiv.

| kala92736363 explică (pentru Kiran):

Nu știu ce să zic. La mine e o problemă mai generală. Daca imi place de un băiat foarte mult și după și el pare ca ar vrea ceva cu mine îi găsesc foarte rapid defecte( pe care mi le spun alții despre el, nu știu neapărat ca ar fi adevărate) și mă distanțez drastic.
Eu așa am făcut cu fiecare persoană pe care am simpatizat-o și mă gândesc să n am vreo problemă.

| kala92736363 explică (pentru RAY):

Nu mi place de alt cineva. Nu știu ce să zic. La mine e o problemă mai generală. Daca imi place de un băiat foarte mult și după și el pare ca ar vrea ceva cu mine îi găsesc foarte rapid defecte( pe care mi le spun alții despre el, nu știu neapărat ca ar fi adevărate) și mă distanțez drastic.
Eu așa am făcut cu fiecare persoană pe care am simpatizat-o și mă gândesc să n am vreo problemă

| kala92736363 explică (pentru kala92736363):

Altcineva****

| RAY a răspuns (pentru kala92736363):

Probabil părinți te criticau des și ai devenit ca ei

| just4ubr2015 a răspuns:

Daca nu te atrage ramai doar amici si cauta pe cineva sa te atraga.dar nu ar trebui sa te atraga doar fizicul pentru ca ala trece asa poate sa spuna si el dupa un timp ca nu il mai atragi. gaseste alte lucruri care sa te atraga la cineva.

| Kiran a răspuns (pentru kala92736363):

De ce sa consideri ca esti problematica cand gasesti parti negative in cineva? Nu considera comportamentul asta ca pe ceva rau, ci ia-o ca pe un atuu, te salveaza de multe griji