| OanaG a întrebat:

Deci... m-am intalnit cu un tip luni seara, mi-a fost cam teama ca nu stiu ce sa-i zic dar a fost minunat. Am stat 3 ore impreuna laughing [muuullt] ca am primit o morala. M-a adus pana in fata blocului, asa. acum ma tot cauta, ba chiar mi-a propus marti sa-l insotesc pana la bunicii lui, miercuri sa merg la ziua unui verisor cu el[Sf Dumitru]. Eu am ramas straight face, dupa 3 ore de vorba sa zic, a doua zi sa ma invite... asa repede. In fine. Imi zc sa ma intalnesc cu el, dar sunt cam nesigura pe mine.

Apropo tipul e la locul lui, e cuminte, nu e golan sa umble cu smecherii.laughing

Ce credeti despre chestiile care mi le-a propus?

10 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Poate vrea sa il insotzesti ca sa se laude ca nu mai e singur laughing big grin

| OanaG explică (pentru KeepCalmThinkDiffrent):

DeiiA, nu e genul ala, crede-ma!

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Buna.
Este normal sa fii ceva c-am uimita, dupa doar cateva ore pe care le-ai petrecut. Daca te'a invitat, si esti convinsa ca nu ve-i patii nimic, te pute-ai duce. S-au intreaba-l daca, cu alta ocazie poti invita si o prietena. ideea e sa fii sigura pe tine si sa-l cunosti bine. sa stii ce fel de persoana e si ce ii ''poate capul''. happy Bafta!

| OanaG explică (pentru cHoCollaTeFllory):

Am mai vorbit prin mesaje inainte sa ne intalnim.

Răspuns utilizator avertizat
| япончик a răspuns:

Pai ii curge capul dupa tine, se simte bine cu tine, te place probabil

| Vargau97 a răspuns:

Este tupeist baiatul; cam prea tupeist; eu te-as sfatui sa ai mare grija; iar daca il insotesti incearca sa afli exact unde cand si de ce vrea sa te ia cu el; Ce varsta ai apropo?

| OanaG explică (pentru Vargau97):

Tipul e cuminte, adica l-am simtit imi dau seama cum e, eu am aproape 18 el 22. Parintii mei il cunosc, mai mult tata, ca mama l-a cunoscut abia luni.

| Vargau97 a răspuns (pentru OanaG):

Daca tipul e cuminte si parinti dai il cunosc eu zi ca accepti cum au spus si cei de mai sus inseamna clar ca te place dar... acum la ramane la libera ta alegera daca il insotesti sau nu.

| th3b3stg1rl a răspuns:

Eu cred ca te place si vrea sa te cunoasca mai bine probabil se simte bine in prezenta ta de aceea ti-a facut un mic "program"! Acum depinde de tine daca il placi si daca vrei sa il insotesti.