Rezultatele căutării pentru 19 cm
În Întrebări (697)
Ar fi cazul ca alta data sa fii mai riguros in afirmatiile tale intr-o problema de o asemenea ''importanata colosala'' fiindca este o mica.....mare diferenta intre numarul real 697 si cel scris de tine : ''altii 600 cam 19 cm''. Hihihihahahahuhuhu
Mai erau unii care vorbeau de diagonala monitorului?
Asa e, dar, tine cont pe TPU sunt 1.247.488 de membrii.
Sa aproximam ca jumate din acei membrii, sunt fete, deci ies din calcul, raman undeva la 600.000 de barbati care nu au partiticipat la sondaj, oare de ce?
Cel mai probabil din rusine.
Deci 4.000 au p*** mare si se lauda cu asta, iar ceilalti 600.000 sunt complexati si evita sa participe la sondaj.
Poate aia 600.000 nu si o masoara
Nici nu trebuie sa ti-o masori.
O vezi la ochiometru daca e mica sau daca e mare.
Dacă e mare nu o vezi ca iti întra în ochi
Ultimul rand pune punctul pe i. M-am saturat de acum 6 ani de toti tampitii care intreb daca de 17cm e mica. acum macar mai condimenteaza intrebarile de genul Alina. Le da peste nas la toti ca de 17 e prea mica. A, da. Mai era una care tot se "lua" de toti ca e mica de 17. Presupun ca barbasu e nascut in Africa" ca de nu, nu mai inteleg nimic. Daca media tot e 13.
Bine, dar de cand sunt facute masuratorile alea si unde se fac mai exact si cu ce scop? De exemplu la noi in tara? Stiu ca pe vremea cand mergeau toti la armata erau niste controale, dar n-am auzit nimic de masurat scule erecte in scopuri militare...ca poate iti bati dusmanul dandu-i cu dansa peste bot.
Nu stiu cine le masoara... o sa caut sa vad in ce conditii. Da presupun ca sunt studii, cun se fac si studii despre somn sau sex. Oricum nu cred ca are importanta de cand e, ca nu au evoluat brusc sculele in ultimii 30 ani
Am cautat si eu, dar nu prea am gasit pe unde se fac masuratorile de acest gen.
Mai ales cand vine vorba de Romania sunt chiar curios. Romanii nu se duc nici la control stomatologic, daramite sa isi verifice nu stiu ce pe la organele genitale.
Apropo de evolutie a sculelor, la ce mancare artificiala si plina de hormoni se gaseste acum, n-ai vazut cum generatiile de azi se dezvolta tot mai repede, tot mai mult? Uneori te si sperii cand vezi pe undeva pe strada/prin mall un copil cu chip de 12-13 ani si are aproape 1.80 si e subtire ca o scobitoare cu membrele lungi (mai ales capul/gatul), deci nu exista doar polul opus cu unii foarte grasuni. Sunt si din astia relativ mai slabanogi dar crescuti foarte mari, arata ca niste anomalii de oameni in papuci fiindca sunt totusi kinderi. Nu stiu daca intelegi unde bat. Si faza e ca vad tot mai multi. Prin urmare, nu m-ar mira nici aproximarile lor privind ceea ce le creste si prin chiloti. E drept ca majoritatatea le cam exagereaza, o fac incorect, pretind altceva de teama de a nu fi luati in ras (desi tot sunt), dar putem sa nici nu excludem/desfiintam pe fiecare pusti din aia 600 care pretind ca o au de 19...
Radem noi, dar poate altii care se uita la noi rad si ei la randul lor: uite frustratii ofticati care nici de 13 n-o au. Mai stii...e si o problema de perspectiva.
Bai tu ai dreptate, ăștia se cred prea dotați, îți zic eu cum sta treabă: și-o măsoară dupa aceea pun cu 1-2cm sau mai mult ca sa nu zică lumea că e mica)
farcry444 întreabă: