Fiecare persoana isi fixeaza prioritati in viata si probabil sentimentele trec pe locul doi. Incearca sa nu il vrei pentru tine fara sa te gandesti ca poate el ar vrea sa aiba o cariera. Ajuta-l, incearca sa ii fi alaturi in putinele lui momente libere, arata-i ca il intelegi si, mai ales, convorbirile telefonice nu sunt chiar atat de importante. E ok daca nu vorbiti la telefon sau daca nu va scrieti pentru cateva zile atat timp cat stii ca va placeti si va simtiti bine atunci cand sunteti impreuna.
Ok. Ai si tu o relatie munciti amandoi cauti persoana iubita cat de des poti si cum prinzi ocazia iar persoana respectiva nu se sinchiseste nici macar sa iti citeasca tot mesaju si totusi astepti seara cand aveti timp sa mai vorbiti astepti o saptamana doua o luna si acea persoana ramane mereu peste program iar cand are timp sa vorbeasca cu tine mai apucati sa schimbati 2 vorbe si alea despre munca ei si trebuie sa dormiti ca aveti de mers la munca de dimineata iar cand ii spui iti zice ca ai prea multe pretenti.E normal?
N-ai ce sa faci. Asteapta, barbatii astia, o sa te caute el cand isi revine din amnezie sau coma cine stie.
Ei da stiu si eu cum este am asteptat 4 ani jumate sa se schimbe si nimic... nu cred ca are rost sa astepti nu e coresct fata de tine, incearca sa-ti ocupi timpul facand altceva sau de ce nu vorbind cu altcineva poate se si infiripa ceva
Hmm. Dupa un an jumate o sa fie greu sa-l uiti. Si o sa doara o perioada. Dar din moment ce vezi ca nu va mai intelegeti e mai bine asa. Dragoste cu sila nu se face, si nu-l poti obliga sa fie langa tine daca el nu mai simte asta, si te trateaza ca pe un strain.