Astea sunt doar vorbe.Intradevar din cauza stresului, singuratatii pot aparea anumite probleme cum ar fi:anxietatea traiesti tu intr-o lume creata de tine si vezi toata lumea ca tear dezamagii mai ales pe plan sentimental.Intredevar probleme cu inima pot aparea si de la suparari, insa mai multe pot aparea de la stres nu neaparat inima este afectata.Trebuie sa inveti sa fii tare sa lupti pentru ceea ce iti doresti sa poti trece peste ceea ce este greu.Iti spun in cunostinta de cauza.Din cate vad si nu ma insel tu esti dezamagit insa nu baga toata lumea in aceeasi oala apreciaza persoanele care iti dovedesc prin fapte ca merita atentia, iubirea ta nu prin niste vorbe.Viata uneori e dura, insa fii tare.
Este o informatie oferita de statistici. Pe certificatul constatator al decesului se trece si starea civila. Si s-a observat ca dintre barbatii care mor de infarct miocardic, mai ales la varste tinere, multi sunt vaduvi/divortati/necasatoriti. Asocierea are relevanta statistica, adica nu este intamplatoare, dar cauzele sunt doar presupuse.
Nu prea cred dar daca este adevarat probabil persoanelor cu firea mai slaba ar fi posibil
Depinde de persoana, si eu am fost singur si nu m-am simtit ingrijorat si nici naspa.
Depinde de persoana, daca are probleme de la inceput cardiace se poate intampla lucrul acesta din cauza stresului...Dar daca persoana este sanatoasa nu are efect sa se imbolnaveasca in halul acesta doar daca isi face rau sigur si bea pastile pentru a ajunge in starea aceea! funda plizz?:X
Da.este foarte probabil si normal.asta daca stai singur o mare perioada din viata.dar nu sa se ajunga la infarct.nici probleme grave,
Paul2345890 întreabă: