| r0x1 a întrebat:

E ceva normal sa faci felatie...adica sa faci asta prietenului tau pe care il iubesti cu adevarat?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu consider ca tot ce fac doi adulti in pat este normal cu cateva conditii: sa aiba discernamant, sa fie ed acord, sa le provoace placere, sa nu ii raneasca, sa nu implice lucruri ilegale sau alte persoane minore sau care nu consimt.
Asadar, consider ca e normal dar numai daca tu iti doresti foarte mult, daca iti ofera si tie placere.

| gigiro a răspuns:

Sunt de acord cu Tepes, dar as dori putin sa-mi spun si eu parerea. Nu vreau sa ma refer la faptul ca aceste doua '' metode '' dateaza de pe timpul romanilor, ci la faptul ca atunci erau practicate numai de femeile din lupanare, nu si de femeile serioase. Personal, mi se par metode scabroase gandindu-ma numai la faptul ca la femeie, de exemplu in caea zona sunt vreo 63 de glande.Ca azi se vorbeste in mod curent, nu mi se pare un progres ci dimpotriva, reintoarerea catre regnul animal. Si mai cred ca, acest lucru poti sa-l faci intr-un cuplu stabil, nu asa cu prietenul.care maine te poate parasi si barfi. La cuplurile mai in varsta este aproape normal, deoarece erectia.

| elena a răspuns:

Prietenului i se va parea normal si odata ce-l obisnuiesti, va vrea sa-i faci mereu acest lucru(daca nu te va intreba de la cine ai invatat sa "te exprimi" asa), dar iti spun cert, oricat l-ai iubi de mult, la un moment dat te vei satura de acest gest, te saturi de acelasi fel de mancare, dar mai ales de aceeasi felatie. Si mai exista un risc, el sa ejaculeze si tu sa ramai doar incalzita, atunci de partea cui este placerea? Nu te sfatuiesc sa faci acest "normal"...

| catthshshshs a răspuns:

Este un lucru normal daca este facut de doi oameni adulti cu discernamant, cum spunea si Brigaela. Daca iubesti pe cineva cu adevarat si acea persoana te iubeste la randul ei, nu vad nimic rau in astawinking

| valThina a răspuns:

Daca vrei si tu poti sa faci

| Lora_6439 a răspuns:

Depinde de varsta. Daca ai sub 18 ani e mai asa... intelegi tu happy Cu toate ca oamenii sunt rai si te rad pe la spate daca aud ca faci asta indiferent de varsta.

| hominid dreak a răspuns:

Daca si tie iti place...insa iti lipseste comunicarea cu partenerul tau.In timpul actului sexual este important sa-i spui si lui ce-ti place tie, sa-l intrebi si pe el ce-i place lui.Actul sexual nu se rezuma doar la bataeli si gafaeli, parerea mea.Nu inteleg ce zice gigiro, ca felatia este o intoarcere la regnul animal.Pai la stamosii nostri maimutele, inseamna ca era normal acest lucru. Dar n-am auzit ca maimutale de azi sa faca asa ceva.Si auzi la brigaela, e normal numai sa legal sa faci felatie.Si inca ceva pentru gigiro, iti inchipui ca bunicii fac asa ceva?

| alexzender a răspuns:

E cat se poate de normal.nu gasesc nimic amuzant in asta.
cei care deschid tot felul de subiecte si se amuza pe subiecul acesta dau dovada de un coportament adolescentin lipsit de bun simt.
in pat faceti ce vreti cum vreti atat timp cat va simtiti bine.
viata-i scurta laughing

| Haruka a răspuns:

Daca tu vrei sa faci asta e ok. Nu iti poate spune nimeni daca e normal sau nu, e doar decizia ta.

| UndercoverGirl_1581 a răspuns:

Desigur, ce are? dar numai daca vrei si tu s-o faci, nu numai d dragul lui ca i place...si daca ai incredere in el e ok, dar totusi fi atenta sa nu apara nu stiu ce barfe, discutii, poze, sa nu faci poze, au patit-o niste fete p care le cunosc si nu e prea frumos, atata timp cat e totul intre voi ce are, faceti ce va place vouawinking

| aumih16 a răspuns:

Sigur ca da nu este rusinos deloc e ceva firesc pai cand faci copii de exemplu cum ii faci doar asa te pupi cu partenerul sau partenera si atat e imposibil ca sa faci un copil iti trebuie sex dragoste stii cum este la partea asta ca atunci cand iti faci mancarea preferata de exemplu care iti place asa si cu sexul ca il oferi deoarece e necesar dar si ca il iubesti pe partener sau chiar pe partenera asa ca vrei nu vrei trebuie sa faci asta este oricum e placuta senzatia de dupa mai ales partea cand femeia se incarca cu energie iar barbatul se descarca de energie vorba bine nu se stie daca chiar asa este nu s-a demonstrat stiintific dar nici din punct de vedere sexual oricum la partea de final dupa ce femeia a facut felatie exista si un fetis totusi ea imparte acel lichid sperma si cu barbatul o sa vi se para un gest ciudat de gay lesbiene homosexuali dar se practica si asa ceva tocmai ca sa nu se hraneasca doar femeia cu acel lichid sperma ci si barbatul desigur de ce sa se hraneasca doar femeia ca doar nu numai ea a fost inzestrata cu asa ceva ci si barbatul chiar mai ales daca acesta are si orientari sexuale de exemplu sau chiar daca nu are cu toate ca multi barbati asa ceva nu ar face ci doar femeile ma rog dar se practica un exemplu ar fi si in filmele alea xxx cu fetele si baietii care imparteau intre ei lichidul acela seminal sperma adica

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da cum.cine te-a invatat? mama? daca ar fi normal, anormal ce este atunci? felatia si cunnilingusul sunt perversiuni, la fel ca si perversii care le practica.organele sexuale sunt pentru inmultire si pentru facut pipi.nu pentru lins, supt, si alte idiotenii, scarboase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lemur, draga, esti penibil sau penibila, ce gen ei fi. probabil esti ceva tipa care n-a avut veci orgasm. "organele sexuale sunt pentru inmultire". da ce? esti animal? inmultire si atat? viata inseamna mai mult. si nu e nimic pervers in a face sex oral. e doar o chestie de optiune personala. atitudinea ta e pur si simplu ilara! r0x1, e normal, atat timp cat te simti tu ok. daca nu esti sigura, poti incerca. vezi cum e. daca iti place, poti sa mai faci. daca nu, nu. nu e absolut nici o problema si nici o restrictie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal! a face felatie este o chestie foarte normala, nu e nimic rau, sa-ti faci partenerul sa se simta bine.Ai sa vezi ce bine o sa te simti cand il vei vedea ca inebuneste de placere.Intr-o relatie de cuplu ambii partneri trebuie sa fie deschisi, si sa comunice cu referire la ce isi doresc in pat unul de la celalat, precum si fanteziile fiecaruia. Si orice faceti, faceti-o din placere...ca altfel se simte si mai bine va lasati de meserie.Nu te uita la ce spun ceielalti, si atunci cand esti in pat lasa-ti frau liber pasiunii si fa absolut tot ce-ti doresti, si ce implica placere din partea amandoura!

Întrebări similare