| aanonimm a întrebat:

E ceva rau daca IUBESC UN TIGAN?!?!?sad

Răspuns Câştigător
| Zoombe3 a răspuns:

" Lupu-si schimba blana dar naravul ba' " - o fi el educat, simtit, corect, cinstit, nu asculta manele, face dus in fiecare zi dar tot tigan e.
Dar daca il iubesti nu e nimic rau, felicitari si tot inainte. Tu, trebuie sa fi impacata cu gandul asta!

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iubesc un rromhappy...si el este tot omhappy

| cretzolina a răspuns:

Si eu iubesc un rrom si sunt fosrte ferikita nu as lasa p nimenea sa se bage intre mine si el nici p mama si p tata care nu ar fi de acord dar nu-mi pasa de nimenea tot respectul pentru u

| pisiqtza a răspuns:

Buna am o intrebare pentru ionella daca era roman nu se intampla l fel? fratilot toti suntem l fel.nu sp.reqnosc sunt sh rromi nesimtiti l fel ca romani de altf. dr mai multi sunt cei care sunt uniti, respectosi, civilizati(ma ref l rromi). acum pentru aanonimm daca t iubeste cu adevarat nu ii asqlta p cei dn jur.con kracteru repet KRACTERU haideti sa nu mai facm asa diferenta ca toti suntem l fel. dc ii privim d sus.nu l iau apararea dr ma supara cand va vad asa d aspri. qn un kz cand un rrom a salvat viata unui om in ciuda faptului ca a cea pers i-a facut numai rau.sh ca el sunt multi alti.PA:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Noo, soo ubesc un rrom sunt d 6 luni cu el...sh c dk e ajea, c romanii no sunt l fel, pn l urma baietii tot baieti raman, indiferent d ceea c sunt.toot oameni sunt sh ei, sh mai mult sUFELT au iei, chiar daca l un adek, lor l place sa s razbune p cei c le-au facut raw, sunt cateva diferente legate d moral, dr fizic, sh c dk sunt mai bruneti, mie imi place tenul lor, chiar daca yoo sunt km spalacita :d...bafta in contiuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de mica am crescut cu rromi si am cun de la rromi mici la rromi din clanuri etc si va zic ca sunt oameni de treaba si care isi dau sufletu din ei pentru fam si prieteni asa ca nu e rau sa iubesti un rrom si eu iubesc rrom si chiar m-am gandit sa fug de acasa cu el deoarece ai mei sunt total impotriva sa fiu cu el

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic rau sa iubesti un rrom si eu am iubit unul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e niik rau.
si eu iubesc unul :X
nu toti is acei cocalari sau boschetari.laughing

la al meu nici nu se obs ca ii rromoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am intalnit o tipa de etnie rroma, si e super doar ca ar fi ceva probleme si ca nu poate fii ceva intre noi pentru ca are anumite reguli si traditii. e foarte educata tipa si inteligenta, dar pacat ca tot incearca sa ma evite. Cand ma intalnesc cu ea incearca sa se abtina de la orice. si imi zice ca in mintea ei ii spune NU iar in inima DA.nu stiu daca se merita sau nu sa incerc pentru ca am citit mai sus ca ei au anumite reguli si nu e nici o sansa de relatie sau etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu iubesc un rrom... nu e rau in primul rand daca e reciproc.
Nu stiu pentru mine si-a lasat nevasta si copilul...La mine unicul dezavantaj e ca familia mea nu e de acord dar ce sa facem.MERGEM INAINTE!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate lasati rromi impace nu ii mai jigniti ca si eu iubesc un rrom gata lasatii impace si aanonimm nu asculta de ceilalti nu este nimic rau daca iubesti un rrom tine-o tot asa iubestel pana la moarte eu am 13 ani pa pup sper ca te ajuta-i

| loving2008 a răspuns:

Daca te iubeste si te respecta, NU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un rrom stie sa iubeasca cu adevarat...stie sa t faca sa t simti importanta...stie sa t faca s il iubesti. dar crede-ma ca te va face s si suferi. o s iti dai seama d astawinking si eu am iubit un rrom.si nu o s il uit toata viata:X:X:XX:crying((

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nimic rau in a iubii un rrom.si eu iubesc un rrom.da nu este deloc usor daca familia nu te lasa.de ex ai mei nici nu vor sa auda, dar pana la urma il iubesc si nu o sa renunt la el.avm impreuna 8 luni dar nu ma jignit niciodata si este foarte atent cu mine.deci pana la urma nu este nimic rau in a iubi un rrom.

| waffen a răspuns:

Tiganii sunt doar animale care trebuie muncite pana mor. Vrei sa iubesti un animal?

| Alinutza_8819 a răspuns:

Nu e nimic rau daca iubesti un rrom.Si eu iubesc un rom de 1 an:Xsi nu ma jignit niciodata:X.Da mai intai incearca sal cunosti mai bine dupa aia sa nu ai surprizekiss.Eu am avut noroc ca nu tine cont de traditile tiganilor:XSi oameni buni si rromi sunt toti oameni ce aveti cu ei, din cate am vazut rromi sunt de 100 de ori mai de trebuie decat romani:XSper sa va iubiti multkiss

| Smekeriedefata_7594 a răspuns:

Si eu iubesc un rrom! Important e prin ce a trecut el in viata.Cum gandeste. daca stie ce vrea.Eu i-am fost alaturi.si am trecut prin multe.Nici nu imi dau seama cum am ajuns sa ne iubim asa mult.acum e barbatul meu.e dornic.sa facem cat mai multe lucruri impreuna.e fericit langa mine si eu langa el! Am trecut toate obstacolele si ne iubim! Asta e tot ce conteaza.

Dar nu toti sunt asa. Tu il cunosti cel mai bine.

Te pup. Bafta!

| Smekeriedefata_7594 a răspuns:

Are dreptate.O sa te faca sa suferi.E mai greu cu ei.Eu am suferit ff mult.sad. Nici nu vreau sa imi amintescsad.dar ei vad lucru asta.vede cat tragi pentru el.eu plangeam.vedea.se simtea vinovat.ne iertam.vedea cate am lasat de la mine.si isi dadea seama singur ca nu meritam. a fost greu la inceput.dar usor usor a fost bine >:d< acum ma iubeste mult si-a dat seama ca numai eu sunt langa el.E dulce asa. e lipicioss un rrom daca i-ai intrat la suflet gataa! love struck dar adevarat, sunt si rromi.nenorociti! care doar isi bat joc! Sper sa nu ai parte de asa ceva. te pup, sa fii cuminte.

| cristina_5088 a răspuns:

Sincera sa fiu nu este chiar asa de rau sa iubesti un rrom dar trebuie sa stie sa te aprecieze si sa nu-i peermiti orice.si eu iubesc un rrom si e de treaba dar nu este rrom rrom este romanizalaughingdar parerea mea este ca nucont pe cine iubesti importan este ca il iubesti si te iubeste.si sa nu te iei niciodata dupa gura lumii ...pentru ca lumea poate fii invidioasa pe voi.

| MhElenag a răspuns:

Printeso, si eu am aceeasi problema sad parintii mei nu sunt de acord cu asa ceva straight face dar e un om minunat love struck. Adevarat, corect iubirea nu tine cont de culoare... iubiti`va mult :X

| DusDeVal a răspuns:

Si eu iubesc un tigan, nu e nimic rau in asta. Daca sti cum sa ii vorbesti crede-ma ca e cel mai dulce om! Tigani au inceput sa iubeasca mai mult decat romani! " Si un tigan iubeste cu mai multa pasiune decat un roman".

| anamariacreanga16 a răspuns:

Sti parerea mea e ca nu conteaza ce e atata timp cat el te iubeste si tu il iubesti nu miai conteaza nimic lasa lumea sa vorbeasca ce vrea si ce daca e tigan poate e mult mai de omenie decat uni romani si eu iubesc un tigan si nu imi pasa ce crede lumea despre asta eu il iubesc si. sper ca te-am ajutatwinking

| Dinu_Desculţ_1959 a răspuns:

NU.

Întrebări similare