| laryssa93 a întrebat:

E posibil sa il/o iubesti cu toata fiinta ta dar sa te plictisesti de/cu ea/el?

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Atunci cand iubesti cu adevarat nu te plictisesti. Ti se pare interesant orice face el si nu te plictisesti niciodata chiar daca nu faceti decat sa va uitati unul la altul toata ziua. Daca iubesti pe cineva nu vrei decat sa stai cu el in fiecare secunda din zi.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Nup, e imposibil. Dacă îl iubeşti cu toată fiinţa, suferi atunci când nu este lângă tine şi fiecare revedere cu el este ca o sărbătoare. Or, dacă te plictiseşte, înseamnă că doar te atrage...mai aşteaptă totuşi, poate vei găsi curând ceva foarte interesant la el!

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Hmmm.aste nu miroase a iubire.Nu,in niciun caz nu te plictisesti.

| udarb a răspuns:

Daca intrii intr-o rutina asa de zi cu zi se pote sa te plictisesti, dar solutia ar fi sa faceti lucruri inovative, gesturi extreme sau lucruri traznite cu ar fi sa te duca in spate prin oras. Este numai 1 se pot face multe astfel de lucruri.

| drumurile a răspuns:

Nuuuuuuuuuu in nici un caz, e minciuna curata

| clauclau_6191 a răspuns:

Da, nu exista asa ceva happy, nu ai cum sa te plic decat daca mai ai inca 2 prietene pe langa, bonus

| Rose_2860 a răspuns:

Nu cred ca e posibil asa ceva! Daca chiar de plictisesti de el/ea, inseamna ca nu iubesti cu adevarat!

| marry_7650 a răspuns:

A iubi pe cineva cu toata fiinta ta nu poti sa te plictisesti in acelasi timp.cand ajunge plictiseala s-a terminat cu iubirea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu se poate din păcate, din punctul meu de vedere nu cu siguranţă. Să iubeşti pe cineva din toată fiinţa, să vrei să îi fi mereu în preajmă, să ai grijă de această persoană, să fii în stare să îţi dai sufletul pentru ea, şi mai ales niciodată nu te plictiseşti de persoana iubită, doar... dacă nu o mai iubeşti cu adevărat, şi devine doar o relaţie monotonă plictisitoare care nu îţi mai găseşte rădăcinile nicăieri, nu cred că se poate să iubeşti o persoană ce te plictiseşte, logic vorbind. Poate este doar o stare, doar o impresie, deci ori nu e dragoste advărată, ori plictiseala e doar o iluzie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Totul tine de persoana de langa tine... daca o iubesti inseamna ca are anumite calitatzi care te atrg la el de care nu te poti plictisi.

Întrebări similare