| АнЯ a întrebat:

E posibil sa uiti baiatul pe care il iubesti, daca v-ati despartit?

5 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Nu,e un chin.

| cHoCollaTeFllory a răspuns:

Normal. Toate trec. iti faci prieteni noi. Stii cum se zice " ochii care nu se vad, se uita". Pe timp ce trece cunosti persoane noi. iti faci tu alt prieten. Numai gandii negativ, mai exista baietii. succes:*pupici:X:*.

| Ariciu24 a răspuns:

E imposibil chiar daca nu il mai iubesti nu til poti scoate din cap. mintea nu e ca o tabla so stergi cu buretele.

| unknown17 a răspuns:

Da in situatia in care e doar o dragoste din asta copilareasca cum se intampla pe la 12-13 ani cand de fapt aia numai dragoste nu e.dar na. daca ati petrecut foarte putin timp impreuna, la fel, e usor de uitat deoarece nu aveti asa multe amintiri impreuna.insa daca e o relatie de cateva luni-ani si mai e si dragoste adevarata si nu copilareasca e greu sal uiti.eu sunt de aproape 4 ani cu iubitul meu dar il cunosc din totdeauna pentru ca inainte am fost prieteni.si ne-am certat si ne-am despartit si noi de mai multe ori.insa nu am putut niciodata sta prea mult despartiti.dar noi petreceam si mult timp impreuna.eram peste tot unul cu altul dar acum e si mai bine ca stam impreuna si suntem si mai mult impreuna

| mihay2011 a răspuns:

Daca il iubesti n-ai cum sa-l uiti