| Stacey a întrebat:

Ehhh, gata s-a terminat totul, si tot o data s-a incheiat si visul meu, nici nu-mi vine sa cred. Ce sa fac? In curind ma intorc in tara, insa mi-am pierdut prietenul, l-am pierdut pentru totdeauna.Si,de fapt are el dreptate ca dintr-o relatie de la distanta nu iese nimic bun.Acum vb serios il iubesc si il urasc in acelasi timp, pentru mine dragostea si ura au devenit prietene...Cum sa procedez in acest caz? Cum sa inchid ochiii si sa ma prefac ca nu-mi pasa de nimic, cum? pe cind nu pot, nu sunt in stare.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,rana se va inchide,desi cicatricea va ramane.
Nu e usor deloc,stiu bine cum te simti.
Dar,intoarsa in tara,gandeste-te ca ai multe de care sa te bucuri...
Prieteni,locuri dragi,amintiri,vei plange si vei rade in acelasi timp...
Si,poate,nici dragostea nu te va ocoli, nu?
Speranta moare ultima, asa ca spera!
Spera mult!

5 răspunsuri:
| d3d3_1425 a răspuns:

Daca totul e asa de greu, uital, va veni altul si te va face fericia..ca sa te simti mai bine petrece mai mult timp cu prieteni sh o sa vezi ca incet incet aceasta tristete disparewinking

| BlueR a răspuns:

Altceva decat sa astepti sa-l uiti nu ai ce face. Asta daca nu vrei sa te impaci cu el. big grin
O sa fi suparata un timp. straight face Succes!

| Carmen a răspuns:

Ai sa il uiti cu timpul.nu-ti face griji.asa am patit si eu,imi era greu, credeam ca nu mai exista alt baiat pentru mine in afara de el, dar m-am inselat.are balta peste.trebuie doar sa vrei.si inca ceva: cunoscand pe altcineva, vei reusi mai usor sa-l uiti.curaj si mergi mai departe cu fruntea sus!

| crisuuu_7907 a răspuns:

Incearca sa te gandesti la cat rau ti a facut si poate vei intelege ca el nu te merita, am si eu o prietena care a patit acelasi lucru ca tine si vine acus acasa si ii va fi greu sa l vada cu alta.dar trebuie sa fiti tari chiar daca tu il iubesti trebuie sa fii indiferenta pentru ca nu se merita, daca te a iubit vreodata sau a simntit ceva pentru tine va veni la tine sau macar va veni sa ti vorbeasca.desi il iubesti ai vrea sa l urasti si stii ca asta nu e asa usor.este doar in mintea ta... iubirea e mai puternica decat ura pe care ai vrea sa o ai fata de el:*.fii tare:*

| devilll a răspuns:

Treci peste
dar timpul nu le vindeca pe toate!