anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal ca dupa ce fac dragoste, sa mi se umfle putin? >:" Oare o are el prea mare sau..care e explicatia?

Răspuns Câştigător
Laur
| Laur a răspuns:

Nu cred ca la vagin se refera ca se umfla, probabil la partile moi externe (vulva/labiile) se refera si e normal sa se umfle din cauza congestiei pentru ca in timpul actului sexual zona devine mult mai vascularizata.

Daca e vorba de vagin totusi, atunci si el e normal sa creasca in diametru pentru ca e foarte elastic, iar "umflarea" e raspuns la penetrare.

9 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Ce ti s-a umflat? Tu cum te simti dupa ce ti se umfla? A cata oara faci dragoste cu el si cand ai observat ca ti se umfla... din prima, sau abia acum? Dar ai observat dupa cat timp isi revine? Daca ti s-a umflat inseamna ca te-ai simtit bine...se umfla din acelasi motiv ca si la barbat...ma gandesc ca mai mult ai vrut sa ne comunici, ca el o are mare si ca te simti bine cu el...asa-i?

| marsy a răspuns:

Cred ca trebuie o explicatie mai explicita

| alexdop21 a răspuns:

Pai in momentul in care un barbat merge la sala, e normal sa ii se umfle muschii nu? acelasi lucru se intampla si cu vaginul tau, este "lucrat " din greu si se contracta, dar presupun ca se "desumfla " dupa ceva timp nu?

| Misterious a răspuns:

Mda ma bucur ca e dotat laughing)...

| simona24 a răspuns:

Probabil actul sexual a fost de lunga durata.....si pe mana daca te freci mai mult timp te inrosesti si se umfla loculhee hee stai linistita atata timp cat nu esti jenata in timpul actului sexualhee hee

| Ninja-Mistress a răspuns:

Labiile, ce ti s-au umflat? cred ca da, labiile. da e normal. daca te-a tavalit all night longhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Este absolut normal, este o zonă vascularizată.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu mam comfruntat cu problema asta... dar stai linistita se va desumfla in 2 3 .zile...incearca sa te speli in fiecare seara cu apa rece.se desumfla mai repede! succes! Si nu uita ca prea mult strica!

| ildyko a răspuns:

Este normal sa se umfle inseamna ca te-ai simtit bine cu el