Curve in ziua de azi sunt numite toate femeile fie ca sunt virgine sau nu.
Nu trebuie sa te intereseze ce zice lumea
e corpul tau desi nu e normal sa iti incepi viata sexuala sub 17 ani pentru ca corpul tau sufera anumite schimbari..devii femeie prea devreme.
Lasa-i sa vorbeasca.
Nu esti.dar vei fi. Relatia asta nu va dura toata viata. E posibil ca sa gasesti unu care chiar vrea numai sa te foloseasca, pe viitor, apoi va urma altul (cel de-al treilea).
Tu chiar crezi ca fetele te invidiaza? Ce e de invidiat in asta? E viata ta si faci ce vrei cu ea.
Intra in categoria mentionata de tine orice persoana care intretine relatii sexuale in afara casatoriei.
Tu privesti la oameni cand te acuza -si o fac cu rautate. Dar daca vei privi la Dumnezeu, ce crezi: esti vinovata sau nu?
Te sfatuiesc dar ca pe o sora sa nu mai privesti la oameni, ci la Dumnezeu. Caci in primul rand asupra Lui ai adus dezonoare. Important este sa nu te gandesti la ce ai facut, ci sa nu mai traiesti in pacatul acesta. Toti suntem pacatosi; dar trairea in pacat este lucrul grav.
Fete proaste.Curca inseaman sa te culci cu mai multi pentru care nici macar nu ai sentimente.
Nu e ca si cand fetele astea le vezi in fiecare zi.e un site de opinii proprii deci, daca ele te considera in felul asta, e problema lor.si nu, nu este aia definitia la a fi o curva.e putin trist totusi ca a devenit normal ca fetele la 16 ani sa fie deja dizvirginate, insa, nu deranjeaza pe nimeni din sexul masculin, right?
Curva e o femeie\fata care se culca cu un barbat pe care nu-l iubeste! Din punctul meu de vedere chiar daca ai facut cu unul singur si nu-l iubesti tot asa te numesti, in schimb orice lucru din dragoste e frumos! Nu consider curva o femeie care in decurs de 10 ani s-a culcat cu 2-3 barbati, atat timp cat au fost sentimente nu a fost o desfranata, in schimb daca o faci cu primul din curiozitate sau alte pariuri da! Asta e parerea mea, nu are legatura cu tine, eu nu te calific nicaieri fiindca nu te cunosc!
Mai fiecare isi incepe viata sexula cand se simte pregatit! Nu ar trebui sa te deranjeze ce spun altii despre tine... E viata ta poti face ce vrei cu ea oricum mereu va exista cineva care sa te judece!
Nu poti fi numita curva, dar inconstienta da.
Oricum, tu esti raspunzatoare de faptele tale si tot tu o sa infrunti problemele ce vor aparea (sau nu) pe viitor din pricina deciziilor tale.
Astia care te considera curva, nu cred ca au idee ce inseamna cuvantul 'curva'
Si ce daca ti-ai inceput viata sexuala la 13-14 ani? este viata ta, tu hotarasti cand iti incepi viata sexuala, nu te mai lasa afectata de ce zice lumea. Atata timp cat a fost o amintire placuta si tineai la persoana cu care ai facut asta, nu vad care este problema. Nici eu nu suport persoanele cu o gandire ingusta. :* take care
Daca spui ca nu esti curva de ce te simti? De cereactionezi asa. Oricum nu e nimic rau sa faci sex cu prietenul tau. Cine te face curva nu cred ca stie ce inseamna o curva...O curva intretine relatii sexuale pentru bani, eu nu vad ca ai zis ceva de bani aici. Oricum nu ma lua in seama tot ce iti zice altii odata ce esti sigura ca nu esti.
Nu stiu cine iti zice ca esti curva doar din acest motiv, dar e viata ta si poti sa faci ce vrei cu ea. Fiecare isi incepe viata sexuala la ce varsta considera ca este pregatit.
Hahaha e puturos? Mai puturosule pune geana la munca lasa facebook-ul
Curva este o femeie care face sex pe bani.
Daca faci sex de placere, atunci se numeste ca iti place sa faci sex.
Daca faci sex devreme, se numeste ca esti o tipa precoce sau pur si simplu o tipa care si-a inceput viata sexuala devreme.
Oamenii vorbesc o gramada de tampenii, insa tu esti cea care le valideaza (sau nu) etichetele. In general mizerile aruncate spre tine apartin "aruncatorilor de dejectii", nu tie. Evita-le elegant, in loc sa le prinzi in brate si mergi mai departe pe drumul tau.
Indiferent la ce varsta iti incepi viata sexuala... toate sunt la fel
Mai mai bine nu puneai intrebarea ca, nu cred ca ar trebui noi sa stim cand ti-ai inceput viata sexuala ar trebui sa ti pentru tine asta
farcry444 întreabă: