anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Exista sanse ca o fata care arata oribil sa fie totusi placuta de un baiat?

Răspuns Câştigător
| DomnulZ a răspuns:

Frumusetea e o chestie de gust... ce place unui, nu place altuia.
Si sincer, eu unul nu am vazut niciodata fete sau femei care sa arate "oribil". Chiar si femeile care nu sunt poate asa de frumoase, cu o imbracaminte si o atitudine potrivita, pot sa arate foarte, foarte bine!

13 răspunsuri:
| sympBv a răspuns:

Gusturile difera de la o persoana la alta ce tie ti se pare orbil la alti li se poate parea perfectiune

| DorelSudoru a răspuns:

Da,dar de unul mai putin frumos.

| Yukari a răspuns:

Nu conteaza cum arata pe cat conteaza ce are in cap si atat timp cat are o personalitate placuta si cat timp are bun simt. De aceea, parerea mea este ca are multe sanse.

| mytza92 a răspuns:

Doar daca si baiatul arata oribil

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde si de baiat.Se poate indragosti de sufletul ei dar in ziua de azi cam toti baietii se''indragostesc''de trupurile fetelor si atat.straight face

| ignore a răspuns:

Daca gaseste unu ca ea atunci Da.trebuie sa te potrivesti cu cineva si grasi slabi scunzi inalti blonzi bruneti toti ne gasim jumatatea.

| ionutzul31 a răspuns:

laughingVai mama, dar nici nu ai idee cate cazuri de genu vad pe stradalaughing)))

| Bratzz a răspuns:

Nu conteaza oh go on. Iti dai seama ca pentru fiecare, in lume, este cineva? Dumnezeu are grija de toti, iar daca tu sau eu sau oricine ne dorim sa ne gasim jumatatea, D-zeu ti-o va da indiferent ca esti frumos, urat sau alte, alte. Ciuuuuuuuus :*

| afurisita a răspuns:

Nu are cum sa fie ORIBILA! pare mult spushappy in plus nu conteaza doar aspectul. Nu un baiat o va placea, ci mai multi!

| monstrulet a răspuns:

Oriceee e posibil in lumea astaaa

| elasexygagica a răspuns:

Cam greu...e ca atunci cand te pune cineva sa papi branza mucegaita...

| Rucsiii a răspuns:

Ştii, mai contează şi ce are în cap şi dacă poţi conversa cu ea.
Aşa, poate să fie frumuseţe rară, dacă e proastă tot degeaba oh go on

| Christina a răspuns:

Daca lui ii place, de ce nu?big grin