| alexa680 a întrebat:

Exista vreo metoda de a elimina resturile dupa avort? insa nu prin chiuretare din nou.

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Insista foarte foarte mult sa ramai internata, eventual discuta si cu alt medic. Nu poti sta in halul asta acasa. Sigur, tu te gandesti ca oricum nu conteaza fiindca nu ai sa faci copii niciodata, deci nu-ti pasa de uramri, dar as stii ca poti sa si mori ed la ce ai tu.
Discuta cu endocrinologul la care ai programare, cu certitudine te va sfatui sa amani analizele

30 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, din pacate, nu exista nici una eficienta.

| alexa680 explică (pentru Brigaela):

Oare medicul o sa ma curete din nou sau o sa-mi prescrie ceva? azi nu mi-a mai venit asa mult sange.Vineri ma duc la el.

| Brigaela a răspuns (pentru alexa680):

Nu stiu, dar tu insista sa stai internata. E mult mai bine pentru tine. Daca curge mai putin, desi stii ca mai ai astfel de resturi intrauterine, e un semn foarte rau, inseamna ca face retentie de resturi.

Joi si vineri mi-a venit foarte putin sange vad si sambata si duminica daca mai imi vine, tin sa precizez ca la doctor am fost dupa 3 zile mi-a facut ecograf si a zis ca e totul OK, luni daca imi mai vibe ma duc iar, insa in seara aceasta am facut un test si a iesit pozitiv ce inseamna asta? eu nu am mai avut contact dupa avort linia de rezultat era foarte rosie iar cea de control stearsa.va rog sa imi raspundeti

E normal ca dupa un avirt testul sa iasa pozitiv 5-6 saptamani, fiindca eliminarea hormonului placentar nu se face instantaneu.

Si in analizele de sange tot asa ies pentru ca marti trebuie sa fac si nu vreau sa se vada? si de sangerarile ce le am acum putine si de culoarea urinei inchise ce parere aveti? multumesc mult pentru ca ma ajutati

Da, cu siguranta analiza de sange (gonadotrofina corionica umana) va iesi pozitiva 8-10 saptamani. Este foarte grav ce ti se intampla si nu inteleg de ce nu te duci la urgenta sa stai internata si sub supraveghere. Tie chiar nu-ti pasa deloc de viata ta?

Eu trebuie sa fac analize de sange sa vad daca am cu glanda tiroida si nu vreau sa vada mama asta sa stie ca am facut un avort are tensiune mare si i-as face rau daca o supar, nu-mi place ca trec prin asta insa nu stiu ce sa fac acum se poate depista ca am cu glanda chiar daca ies analizele ca sunt insarcinata, nu vreau sa-i spun mamei pot sa-i spun doctoritei asta adica despre avort, ea imi da o foaie acasa cu toate rezultatele scrise kg ma masoare si analiza de sange tot?

Nu stiu asta. In mod normal, gonadotrofina corionica nu se dozeaza de rutina. oricum, nu cred ca marti poti ajunge la analize endocrinologice, daca zici ca luni mergi la medic si te internezi la ginecologie (unde ai sa stai macar 7-10 zile). Nici nu ar fi bine sa faci astfel de analize la atat de putin timp dupa o trauma majora cum e avortul, fiindca ies neconcludente. macar as treaca 6 luni, sa iti revii partial inainte de a evalua tiroida

Insa nu o sa ma interneze ca doctorul o sa-mi zica ca sunt bine sunt sigura ca nu ma interneaza nimeni, foarte sigura sunt.Marti am programare deci trebuie sa ma duc.

Da si atunci ce o sa-i zic mamei? eu ma duc cu matusa mea si nu stiu ce sa fac, daca i spun ca am probleme cu ovarele o sa ma amane? chiar nu stiu nu imi place sa mint insa mi-e frica sa nu afle rudele mele

Biata mama, sa fie batjocorita asa de propria ei fiica...
Nu stiu ce sa faci, chiar nu pot sa ma pun in locul tau. Dar presupun ca nu ai vreun fel de mustrari de constiinta.
Si nu poti minti medicul ce nebunie e asta? Tu chiar nu ai absolut nici un Dumnezeu, nici o credinta, nici o onoare?
Asuma-ti ce ai facut, nu te mai vaicari ca si cum ai fi vreo victima. Pana la urma copilasul tau a fost victima, el si-a pierdut viata, ce mai conteaza restul acum?

Adevarul e ca eu cred in Dumnezeu insa de cand am facuta lucrul acesta de mi-am omorat propriul copil nici credinta numai am in Dumnezeu.Eu caut biserica de 8 ani dumineca de dumineca insa o adunare penticostala esste, insa asta nu inseamna ca nu avem acelasi Dumnezeu si mama nu m-ar fi lasat deoarece e este de acesta religie eu nu... seara de seara ma rog insa Dumn nu cred ca ma mai ajuta nu simt asta am gresit prea tare si incerc sa ma gandesc lafatul acela si nu pot nu stiu ce inima de caine am, nu stiu cei cu mine, am avut inca un cont de TPU(la toate intrebare mi-ati ras)insa eu tot l-am abandonat si pe el.totusi sa stiti sunt la al doilea si tot nu ma urasc poate pentru ca nu gandesc am 18 ani si e prea curand sa ma ganesc la viata de parinte acum m-am gandit doar la scoala.Multumesc pentru raspunsuri stiu ca sunteti o doamna foarte serioasa si stiu ca v-am ingrozit cu povestea mae si imi cer scuze daca am scris gresit insa nu ma pot opri din plans desi nu area asta rost happy multumesc inca o data

Eu ti-am sters celalalt cont fiindca injurai ca la usa cortului si ai raspuns extrem de vulgar unei persoane care avea dreptate si iti spunea niste chestii pe care ar fi trebuit sa le crezi cu sfintenie.
Oricum, la cat de mult urasti tu copiii, nu cred ca le vei duce vreodata lipsa. oricum, dupa ce ti s-a intamplat aici, eu si orice alt medic te vor sfatui sa nu mai duci nici o sarcina la capat, din cauza ca poti avea copii cu handicap/malformatii/probleme.

Poate o sa am intr-o zi un copil al meu si o sa fie sanatos.Am injurat deoarece eram foarte nervoasa insa nu urasc copii, contul meu era nicoleta si nu lati sters deoarece mi-am uitat parola si id, eu despre acesta vb, dmv spuneti de cel cu alexa_680happy

| alexa680 explică (pentru alexa680):

La care eram tot la al 2 lea avort cu primul eram disperata insa au aflat parintii eu am luat medicamente sa ma sinucid am stat in coma 1 zi si au hotarat sa fac avortul.Insa nu am injurat deloc in acel cont pentru ca pe vrremea aceia avem 17 ani si atunci mi-am inceput viata sexuala, dupa 3 contacte am ramas, iar acum la al doilea i-am pierdut cumpatul.

| alexa680 explică (pentru alexa680):

Iar la adresa alexa_680 eram la al doilea si fiind suparata pe vita am injurat imi cer scuze

Doamna Brigaela va rog sa imi raspundeti la intrebarea ce vo adresez:Ma duc la un medic particular pentru a depista daca am cu glanda tiroida. Vreau sa stiu daca de acolo imi va da o fisa pe care scrie toate analizele ce le-am facut? tinand cont ca e medic particular si daca constata prin urma controlului necisita neaparat o analiza de sange? imi va da o reteta daca nu am sau un regim? multumesc!

Nu stiu sa-ti spun asta. Iti va da analize, care vor iesi ciudate din cauza situatiei speciale in care te gasesti. Fie iti va da un tratament nepotrivit, fie te va chema peste 6 luni sa te reevalueze, cum ti-o fi norocul, atat timp cat tu o vei minti.

Insista foarte foarte mult sa ramai internata, eventual discuta si cu alt medic. Nu poti sta in halul asta acasa. Sigur, tu te gandesti ca oricum nu conteaza fiindca nu ai sa faci copii niciodata, deci nu-ti pasa de uramri, dar as stii ca poti sa si mori ed la ce ai tu.
Discuta cu endocrinologul la care ai programare, cu certitudine te va sfatui sa amani analizele

| DNSK a răspuns:

Rugandu-te

| luisanamy a răspuns:

Nu exista.

| Azµre a răspuns:

Nu! Timpul!

| Oana92 a răspuns:

Mai alexa, eu chiar nu te inteleg! De ce nu vrei sa mergi la doctor, la un alt doctor? Tu chiar nu realizezi ca iti pui viata in pericol? Ca de sansa de a mai fi mama nu mai vorbesc!

| alexa680 explică (pentru Oana92):

Nu am bani acum sa ma duc la doctor.

| Oana92 a răspuns (pentru alexa680):

Fa cumva rost de ei, sau mergi la urgente! risti sa faci septicemie!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Nu, risti sa faci o infectie foarte periculoasa!

| emag a răspuns:

Nu este alta solutie

| KittyKa a răspuns:

Nope.

| bernik a răspuns:

Nu..risti.

| Maya89 a răspuns:

Sunt medicamente care te ajuta sa elimini.winking
mergi la o farmacie si intreaba