E mai greu prima data cu mersul la ginecolog, dar dupa aceea va fi mult mult mai bine. In general, se recomanda sa te epilezi inainte de consultul ginecologic (din masuri evidente de igiena).
Buna, nu e obligatoriu, insa totul ramane la alegerea ta; sa nu crezi ca medicii nu au mai vazut o `pasarica` cu par
, sau una fara, totusi fara cred ca e mai ok, nu e mare lucru sa te epilezi daca mergi la ginecolog, asta pentru.ca te simti si tu mai bine si e mai estetic.
Bună.
Nu este obligatoriu să te epilezi poți foarte bine să te tunzi foarte scurt. Nu scrie nicăieri că trebuie să te epilezi.
Te speli doar la suprafață nu și nu înauntru, în caz contrar distrugi flora microbiană și recoltarea secreției vaginale va fi un insucces.
Pa, pa.
Normal că trebuie să te epilezi. Ce întrebare e asta? Stai liniştită că doctorul ala a mai văzut multe femei dezbrăcate înaintea ta.
Da te epilezi, dar eu tias recomanda sa t duci la un barbat... lasa rujinea femeile sunt foarte tafnoase. eu prima oara am fost la o femeie la fel mi'era rujine si m-a luat foarte tare m-a facut sa ma simt aiurea nu stiu cum sa-ti explic.acum depinde si pentru c t duci acolo
eu am fost pentru microchisturi
Daca iti va fi mai comod asa atunci fa-o! medicii ginekologi de cele mai multe ori sunt doamne si probabil nu esti tu prima si nici ultima! succes!
Nu e frumos sa ai foarte mult par, il poti epila pe cel in exces, ca si cand te-ai duce la strand. Sa nu iti fie rusine pentru ca cine stie cate a vazut la viata lui
. Succes.
Scumpo NU nu este necesar.scuze daca iti raspunde un barbat dar medicul este interesat de ce ai ajuns la el nu de tine. du-te cum vrei