| elasexygagica a întrebat:

Fetelor ce ati face daca ati fi baieti? Eu una as fi super incantata si as arde tot ce miscalove struck m-as face chiar violatorlove struck

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

M-as ruga sa intalnesc cat mai multe fete ca elasexygagica.

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Scoala multa si bani!
Restul, vin singure!

| mgtow a răspuns:

Tare faza cu violatorul, daca ajungeai la acel nivel trebuia sa fugi de mascati ca riscai sa te violeze altii in puscarie.

| TVD13 a răspuns:

Pai ced ca as incerca aia cu violatu...de fapt chiar as incercao mi se pare distractivalaughing))Si m-as da gay ca sa incerc aia cu violatu si cu baietii adica ce dracu numai ei sa ne violeze.las` sa vina si randul nostrulaughing

| JustMe_7096 a răspuns:

laughing pai... daca as fii frumos le-as face sa moara dupa mine si apoi! BAANGrolling on the floor in pat cu elerolling on the floor)rolling on the floor

| Eufourikul a răspuns:

Ce ar fi sa te violez eu mai intai? si dupa sa ne gandim ce faceai tu daca erai baiat ca tot vad ca esti disponibila

| mirela25 a răspuns:

Si eu la fel as face.nu as rata niciuna.bine.doar grasele si uratele(asta in cazul ca as fi vreun bombonellaughing) si nu le-as viola.nici chiar asa...dar le-as face eu sa vrea.mai cu frumosul, mai cu forta.dar tot nu le-as lasa sa imi scapelaughing

| TheAshen a răspuns:

Violator:devil)

| Alecssa98 a răspuns:

Du-te la balamuc, fetito. Perversoo laughing)