Crezi ca asta ma intereseaza la un baiat? Ochii?!
Poate sa aiba cei mai magnifici ochi; daca in cap bate vantul atunci degeaba ii are!
Parerea mea
Eu am ochi albastri verzui, dar ambii prieteni pe care i-am avut, au avut ochi caprui (poate a fost doar o coincidenta, insa tind sa cred ca imi plac ochi mai inchisi la culoare, stii cum se spune - contrarele se atrag, probabil este adevarat
)
Si da, marimea conteaza!
Cu cat sunt mai mari, cu atat e mai bine. Idea e sa nu fie exagerat de mici, sa se potriveasca cu fata.
Tu ce ochi ai?
Prietenul meu are ochi verzi si am avut si prieteni cu ochi albastri sau caprui. Nu am o preferinta anume, mai mult conteaza personalitatea lui.
"Frumusetea nu consta in culoarea sau in forma ochilor, ci in felul in care te privesc ".
NU ochii conteaza dar daca ar fi sa iti spun ce as prefera, ochii verzi sau albastri medii
dar nici ochii caprui nu imi displac
Ochi mari, albastri Insotiti de un chip frumos si de un corp la fel de frumos, ma fac sa ma topesc :X
Eu prefer ochii normali si caprui . Stii vorba aia ochii caprui fura inima oricui, nu am nimic nici impotriva ochiilor mari
Mie imi plac ochii verzi sau albastrii. :x nici cei verzi-albastrui nu sunt rai.adica acel verde care bate in albastru. asa am eu ochii :D
ochii caprui vezi la tot coltul, cei verzi sau albastrii sunt mai rari.si eu ii consider mai speciali.
http://www.evz.ro/......93076.html
Imi plac ochii negri la un baiat nici prea mari dar nici indian
mi se pare ca e asa mai senzual mai misterios:X
Cred ca niste ochi normali de culoare capruie si cu gene bine conturate! ador asa ceva!
Normal nu conteaza ochii cel mai mult dar ma innebunesc ochii mari si negri.