| ZeroBarat1 a întrebat:

Fetelor ce ochi preferati la un barbat? Ochi mari si caprui, negri, sau mici, dar nu prea exagerat? Cum? Care categorie este mai sexy?

16 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Crezi ca asta ma intereseaza la un baiat? Ochii?!

Poate sa aiba cei mai magnifici ochi; daca in cap bate vantul atunci degeaba ii are!

Parerea meahappy

NOname
| NOname a răspuns:

Eu am ochi albastri verzui, dar ambii prieteni pe care i-am avut, au avut ochi caprui (poate a fost doar o coincidenta, insa tind sa cred ca imi plac ochi mai inchisi la culoare, stii cum se spune - contrarele se atragwinking, probabil este adevaratwinking )
Si da, marimea conteaza!winking laughing Cu cat sunt mai mari, cu atat e mai bine. Idea e sa nu fie exagerat de mici, sa se potriveasca cu fata. happy
Tu ce ochi ai?winking

| catthshshshs a răspuns:

Prietenul meu are ochi verzi si am avut si prieteni cu ochi albastri sau caprui. Nu am o preferinta anume, mai mult conteaza personalitatea lui.

| Elena1234456 a răspuns:

"Frumusetea nu consta in culoarea sau in forma ochilor, ci in felul in care te privesc love struck".

| Dizzydizz a răspuns:

NU ochii conteaza dar daca ar fi sa iti spun ce as prefera, ochii verzi sau albastri medii
dar nici ochii caprui nu imi displac

| Victoria a răspuns:

Ochi mari, albastri day dreaming Insotiti de un chip frumos si de un corp la fel de frumos, ma fac sa ma topesc :X

| gheorghita a răspuns:

Eu prefer ochii normali si caprui happy. Stii vorba aia ochii caprui fura inima oricui, nu am nimic nici impotriva ochiilor mari happy

| Pupily92 a răspuns:

Mie imi plac ochii verzi sau albastrii. :x nici cei verzi-albastrui nu sunt rai.adica acel verde care bate in albastru. asa am eu ochii :D

ochii caprui vezi la tot coltul, cei verzi sau albastrii sunt mai rari.si eu ii consider mai speciali.

http://www.evz.ro/......93076.html

| iubi_duby75 a răspuns:

Verzi`! care ma privesc insistent happy.

| Byencutzz a răspuns:

Imi plac ochii negri la un baiat nici prea mari dar nici indian laughing
mi se pare ca e asa mai senzual mai misterios:X

| dulcica1 a răspuns:

Cred ca niste ochi normali de culoare capruie si cu gene bine conturate! ador asa ceva!

| Ana-Maria94 a răspuns:

Eu prefer baietii cu ochii verzi:X

| Annemary_2131 a răspuns:

Normal nu conteaza ochii cel mai mult dar ma innebunesc ochii mari si negri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac baietii cu ochii negrihee hee. Le da un aer mai ciudat laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca sunt negri sunt cei mai frumosi si nu conteaza marimea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ador băieții cu ochii negrii! Eu îi am mari, căprui și am genele lungi.