| SiMpLa a întrebat:

Fetelor in 2 ore plec la mare si tocmai am observat ca mi-a venit ciclul crying( ce pot face? crying crying

22 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Să-ţi faci urgent "aprovizionarea" cu multe OB-uri, deoarece trebuie schimbate des ( mai ales dacă intri în apă )!

În rest NU e nici o problemă...

Şi, chiar dacă nu-s fată, cred că un sfat bun este oricând bine-venit!

| DarkBlood32 a răspuns:

Păi şi eu trebuie să plec diseară la mare.crying(( Şi iar mi-a venit ciclu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dus cu apa rece poate te-ar ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai putea sa amani plecarea.
Eu te sfatuiesc sa nu te bagi in apa. Eu am facut prostia asta si mi se dereglase rau de tot...imi venea de vreo 3 ori pe luna si ma tinea 1-2 zile. Era un chin!
Cel mai bun lucru este sa amani plecarea.
Daca te duci, baga-te in apa putin, pana aproape de fund, fara sa ti se ude slipul! Si nu sta in soare, deoarece te va tine mai multe zile!
Bafta!
P.S: Distractie placuta!kiss

| kscorpio a răspuns:

In nici un caz dusuri cu apa rece. Faci mai rau. Dai de o raceala ca dupa aia nu se mai opreste menstruatia. Incearca niste fiole de vitamina K. Chiar si putina tarie iti face bine. Si nu intri la inceput in apa si poate iti trece mai repede. Dar ia vitamina K. si fiole de calciu. Numai bine

| StayStrong406 a răspuns (pentru kscorpio):

Nu mai dați sfaturi dacă nu sunteți in cunoștința de cauza.Alcoolul agravează situația.Alcoolul dilata hematiile, acesta făcând sângele sa curgă mult mai repede și in cantitate mai mare. Taria se folosește atunci când dorești sa iti vina menstruația mai repede împreuna cu dușuri fierbinți.

| Anemarrie124 a răspuns:

Daca tiai ca iti vine ciclu nu trebuia sa iti programezi plecarea acum.DE EXEMPLU si mie trebuie sa`mi vina si o sa plec la mare dupa.Acum daca nu mai esti virgina poti sa folosesti ob'uri..totusi spune-i mamei tale acum alceva nu e de facut poate decat sa amani plecarea.

| SiMpLa explică (pentru Anemarrie124):

Nu pot folosi oB sunt virgina! (super) si vacanta nu puteam sa o programez cum vream eu pentru ca nu este dupa mine ci dupa parinti! asta e..pwp:*

| Anemarrie124 a răspuns (pentru SiMpLa):

Pai parinti tai trebuiau sa se gandeasca la tine ..si la mine tot dupa parinti e dar s`au gandit la mine.Asa daca pleci acum te vei simti groaznic ca nu poti face mai nimic mai ales ca esti la inceput daca erai mai pe terminate era totul ok aata este ..Totusi vorbeste cu parinti:*

| SiMpLa explică (pentru Anemarrie124):

Il am dereglat si imi vine la 2 luni asa nu stiu dc..asa ca nu aveam ce face din pacate:*

| Anemarrie124 a răspuns (pentru SiMpLa):

Imi pare rau asa e la inceput.dar nu ai ce face poate decat sa treci pe la o farmacie sh sa ceri ceva ca sa iti treaca mai repede

| GuessWho95 a răspuns (pentru Anemarrie124):

Citind comentariile tale, m-am cam enervat. pentru ca NU EA DECIDE CAND PLEACA. Daca lucreaza la patron parintii ei nu pot sa-si ia liber cand vor ei sa plece la mare!

Si in legatura cu asta, pantaloni scurti si sutien de plaja cum au zis si restul. Se intampla fara sa vrei si eu mereu zic ca vine "CAND NU TREBUIE" big grin lasa ca te poti distra si asa laughing multa bafta

| Anemarrie124 a răspuns (pentru GuessWho95):

Ma bucur tare mult ca te`ai enervat.Eu stiu ca in concediu lumea pleaca in vacante..concediul e mare utea sa amane cu 2 zile plecarea ca sai mai treaca si ei

| mihaella91 a răspuns:

Du te la farmaciewinking va stii farmacista ce sa iti dea. si iti va oprii putin sangerarile. oricum cica 2-3 zile o sa fie nasol la mare

| SaraIsVeryBeautiful a răspuns:

Poti folosi o.b. mini cand intri in apa si il schimbi cand iesi sau, daca nu vrei atat de mult sa intrii in apa, iti pui absorbant si folosesti o pereche de pantaloni scurti.Asta e, data viitoare foloseste un calendar cu datele venirii si incheierii menstruatiilor si programeaza plecarea la mare in functie de el.

| Dreww a răspuns:

Nu-ti recomand ob-ul daca esti inca virgina. poti purta pantaloni scurti si sutienul de la costumul de baie. incearca sa eviti apa. 'balaceste-te' doar. happy take care.

| ZuZzUz a răspuns:

Nush...pantaloni scurti si sutien pe plaja si nu te baga in apa.Sau...Ob si costum de baie si nu te baga in apasad. Esti intr-o situatie cam aiurea. Distractie placuta!:*

| andreea13134 a răspuns:

Foloseste ob`uri pana cand iti trece si daca vrei sa te babi in apa sa nu stai prea mult ca sa nu dai intr-o hemoragie si schimba ob`ul la intervat de 2 3 orewinking

| andreea13134 a răspuns:

Bagi*

| cftdufujkouff a răspuns:

Au trecut 3 ani de atunci, dar tot ce ti-au spus fetele de aici sunt tampenii!
E foarte simplu! Te duceai la baie si iti puneai abs si faceai ce vroiai! Daca vroiai sa intri in apa, te intindeai pe sezlong,
Iti puneai un prosop pe slip si il scoteai si il bagai in prosop!
In timp ce stai in apa sangerarile se opresc!
Puteai sta cat vroiai;
Apoi cand iesi iti pui prosopul si iti pui abs! Pe mine m-a prins la mare si am stat 3 ore in apa pentru ca erau valuri si trebuia sa ma tina 7 zile asa ca m-au tinut 5!

| Tatulica_Gabriel_1987 a răspuns:

Nasol...inainte sa pleci pe plaja bea ceva tarie(am avut o prietena care acum ceva ani la fel a patit si n-a mai avut probleme cateva ore)...

| Pantilimon_Bianca_1985 a răspuns:

Când ești în apă sângerările se opresc?
Ești sigură?