Da, e preferatul meu. Nu stau in Ro dar incearca ceva suction cup sau pur si simplu vibrator micut special pentru clit, nu mare ca e mult prea puternic
Pacat ca traim in evul mediu, de ce sa fie rusinos ca o fata vrea sa iti cumpere un vibrator? femeia nu e propietatea barbatilor
Sunt mai multe tipuri.
Cel mai eficient este cel care are și un miniaspirator care imită senzația de cunnilingus.
Dacă nu am 18 ani cum pot să îmi cumpăr unu că mă interesează pe bune
Online, sunt și pe eMAG!
Cool, multumesc
Cumpara dupa temu sunt o gramada si e si discretie
Problema este că nu pot da adresa de acasă că dacă primeste coletu mama sau tata, iti dai seama că mă fac de...
Poti da ridicare de la easybox sau prin curier la alta adresa sau la posta
Din ce oras esti scriemi in privat
Preludiu? Lol
Am înțeles, la tine intră trenul direct in gară.
Ești de compătimit!
Băietii nu fac chestia aia sti tu
Nici nu știi ce înseamnă preludiu.
Ba stiu că nu sunt chiar proastă, dar băieții nu vor să facă
Dar tu le dai ce vor ei. Cum te numești?
Asta e tare. Nu le renteaza sa se culce cu o fata, daca trebuie sa o pipaie 20 de minute, si sa se sarute cu ea. Inseamna ca sunt multe fete, care vor aceiasi baieti.
Si tu nu faci tot așa?
De ce faci spam la întrebarea altcuiva?
Eu am vorbit de preludiu.
Tu ai înțeles altceva. Ar fi cazul sa deschizi pentru prima dată... Dicționarul!
Si trebuie să iți cer ție voie să răspund la altcineva? E forumul tău? și nu te mai considera așa superioară că ști ce este preludiu
Ai acaparat cu totul intrebarea altcuiva.
Cum se numeste asta?
De atitudine nu mai vorbesc!
Decat un vibrator cauta un iubit care sa te faca sa tremuri ca vibratorul e mai natural si gratis
Si eu am achizitionat unul recent si il IUBEEEEEEEEESC. Se numeste MicroPutusVib++ 9000(de utilizari).
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: